Dan Petrescu: Sunt supărat că am luat gol la fază fixă

Dan Petrescu: Sunt supărat că am luat gol la fază fixă

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, după remiza cu Astra Giurgiu, scor 1-1, că oaspeţii au avut o singură ocazie şi au reuşit să înscrie. El a menţionat că este supărat că echipa a primit gol din fază fixă.

"Singură ocazie a avut Astra, la fel ca Poli Iaşi, şi a înscris. Prima repriză a fost foarte slabă, iar Astra bine organizată. Ne-a fost greu. A trebuit să schimb ceva la pauză. Puteam să facem 1-0, puteam să facem 2-0 şi se închidea meciul. E ciudat că luăm goluri la faze fixe mai ales că pregătim foarte bine fazele fixe. Jucătorii sunt foarte dezamăgiţi dar se întâmplă să ai şi meciuri în care adversarul are un şut pe poartă şi înscrie. Sunt supărat că am luat gol la fază fixă", a spus Petrescu la Digi Sport.

Formaţia CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputată duminică, pe teren propriu, în compania echipei Astra Giurgiu, în etapa a patra a play-off-ului Ligii I. Pentru Gheorghe Mulţescu a fost primul meci de la revenirea la conducerea Astrei Giurgiu.

Golurile au fost marcate de Vinicius ’54 pentru gazde şi Polczak ‘81 pentru oaspeţi.

În minutul 90+1, de la Astra a fost eliminat Radunovic, pentru cumul de cartonaşe.

Loading...
Comenteaza