Dan Petrescu surprinde după remiza cu FCSB: "Am jucat mai bine, mai ofensiv"

Dan Petrescu surprinde după remiza cu FCSB: "Am jucat mai bine, mai ofensiv"
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

CFR Cluj a încheiat la egalItate partida din Gruia, împotriva roș-albaștrilor, după un meci anost al ambelor echipe. 

Ceea ce se anunța a fi meciul decisiv pentru titlul Ligii 1 a fost o mare dezamăgire. Pe teren au intrat două formații care au fost mai preocupate să nu ia gol. Deși "feroviarii" au lovit de două ori barele, jocul lor a fost unul pragmatic, tipic lui Dan Petrescu. După remiza din Gruia, campioana a rămas la trei puncte de FCSB și conduce în continuare clasamentul Ligii 1. 

La finalul partidei, Dan Petrescu a surprins cu declarațiile sale, în care a vorbit despre un joc ofensiv al elevilor săi. "Nici mie nu-mi vine să cred câte egaluri fac cu Steaua. Sunt puţin dezamăgit. Când ai două bare într-un meci, e normal să fie o dezamăgire.

În prima repriză, FCSB a jucat mai bine. Noi am avut trac mai mare. Nu mi-a plăcut deloc prima repriză. Puteam totuşi să marcăm, pe final de repriză, când Vinicius a avut bara aceea. Anul trecut, marca şi cu ochii închişi la faze de genul ăsta.

În repriza secundă am jucat mai bine, am jucat mai ofensiv. Acum trebuie să câştigăm neapărat în etapa viitoare. Cei de la Sepsi, după trei înfrângeri la rând, vor şi ei să pună probleme. Sunt convins că va fi un meci foarte greu", a spus tehnicianul, pentru Telekom Sport. 

 

Loading...
Comenteaza