Breaking news E OFICIAL! Bogdan Lobonţ a semnat cu "U"

E OFICIAL! Bogdan Lobonţ a semnat cu "U"
| Foto: asroma.com

FC Universitatea Cluj a anunțat, pe site-ul oficial, că a ajuns la un acord cu Bogdan Lobonț. Fostul “internațional” va ocupa postul de antrenor principal al echipei clujene începând cu 1 ianuarie 2019.

Aceasta va fi prima experiență ca tehnician a omului care a strâns 86 de selecții în tricoul primei reprezentative de fotbal a României, pentru care a bifat două turnee finale de Campionat European, EURO 2000, respectiv EURO 2008.

Pe lângă rolul de antrenor principal al primei echipe, Bogdan Lobonţ va superviza și activitatea Academiei de Copii și Juniori, unde va fi implementat un model similar cu cel întâlnit la marile cluburi europene, a anunțat clubul universitar.

Lobonț și-a încheiat cariera de fotbalist în vara acestui an, în tricoul italienilor de la AS Roma, echipă pentru care a evoluat timp de nouă ani, iar de-a lungul carierei a mai evoluat, pe rând, pentru Corvinul Hunedoara, Rapid București, Ajax Amsterdam, Dinamo București (în două rânduri) și AC Fiorentina.

Noul tehnician se va întâlni în perioada următoare, la Cluj, cu jucătorii, actualul staff tehnic și cu cel administrativ.

Loading...
Comenteaza