Familia Universității Cluj se reunește în Sala Polivalentă

Familia Universității Cluj se reunește în Sala Polivalentă
Fotbaliștii lui George Ogăraru și suporterii din Peluza “Șepcile roșii” vor juca, miercuri, cu începere de la ora 19:00, un meci caritabil pe parchetul Sălii Polivalente.

Returul Ligii I se reia în acest weekend, "U" Cluj urmând să primească duminică vizita celor de la ASA Târgu-Mureș (ora 18:00, Digisport 1). Până atunci, însă, fanii se vor delecta alături de idolii lor, Veselovsky, Lemnaru, Gravenberch sau Ceppelini, într-o partidă demonstrativă.

Evenimentul este unul caritabil, iar toate fondurile strânse vor fi direcționate către Asociația Hans Spalinger (AHS), partenerul Universității, cea care din anul 2004 luptă pentru integrarea în societate a copiilor cu handicap mental sever.

Biletele costă 5 lei și pot fi achiziționate începând de astăzi, de la magazinul oficial al clubului din incinta Iulius Mall, dar și miercuri, începând cu ora 12:00, de la casieriile Sălii Polivalente.

În urmă cu o lună, suporterii "Șepcilor roșii" și fotbaliștii lui Ogăraru au fost din nou în prim-plan. Atunci, ultrașii au jucat fotbal în Sala Polivalentă, în semn de solidaritate față de copiii piloților-eroi Gabriel Titiana și Dorin Fodor, decedați la finalul anului trecut, în tragicul accident aviatic din județul Sibiu.

Antrenorii George Ogăraru și Alfons Groenendijk i-au surprins și ei pe tinerii legitimați la grupele de juniori ale Universității, primindu-i la unul dintre antrenamentele echipei mari.

 

Loading...
Comenteaza