Fotbalist cu venituri de milioane de euro, la un pas de arestare pentru că nu a plătit pensia alimentară

Fotbalist cu venituri de milioane de euro, la un pas de arestare pentru că nu a plătit pensia alimentară
Fotbalistul cotat la 10 milioane de euro, a fost aşteptat de avocaţi şi poliţişti la finalul antrenamentului de joi, desfăşurat pe stadionul Atahualpa din Quito, pentru că nu a plătit pensia alimentară fiicei sale timp de patru luni.

Enner Valencia, atacantul ecuadorian de la Everton a fost aşteptat de Paul Marin, unul dintre avocaţii ce o reprezintă pe mama copilei, care s-a prezentat la stadion, alături de poliţişti, cu un mandat care prevede că Valencia va trebui să plătească 17.000 de dolari, suma reprezentând pensia alimentară a fiicei sale din ultimele patru luni, relatează mediafax.ro.

"E de neacceptat faptul că ofiţerii de poliţie nu au hotărât reţinerea fotbalistului Enner Valencia. Au ignorat un ordin judecătoresc. Dacă acest om câştigă atât de mult, atunci de ce nu-şi plăteşte obligaţiile lunare către fiica sa?", a declarat avocatul anagajat de mama copilului, Paul Marin, citat de Marca.

Fotbalistul împrumutat la Everton şi avocatul acestuia nu au dorit să comenteze în privinţa acuzaţiilor. Valencia are un salariu de aproximativ 34.000 de lire sterline, pe săptămână, în Anglia, şi este cotat în acest moment la 10 milioane de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.de.

 

Loading...
Comenteaza