George Țucudean, după ce a adus calificarea CFR-ului în “sferturile” Cupei: “Ne-am făcut bine temele, ne-am închis foarte bine”

George Țucudean, după ce a adus calificarea CFR-ului în “sferturile” Cupei: “Ne-am făcut bine temele, ne-am închis foarte bine”
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Atacantul a marcat singurul gol al partidei cu Gaz Metan și i-a calificat pe clujeni mai departe.

Forma bună a campioanei s-a confirmat și în Cupa României. Antonio Conceicao nu a odihnit niciun titular, iar CFR-ul s-a impus pe un stadion foarte greu. Deși jocul nu a impresionat, “feroviarii” au reușit calificarea mai departe și sunt aproape de al doilea obiectiv al sezonului.

Marcatorul unicului gol, George Țucudean a vorbit despre partida cu formația lui Mihai Teja. “A fost un meci greu, ne așteptam. Am întâlnit o echipă foarte bună, știam că este foarte ofensivă. Ne-am făcut bine temele, ne-am închis foarte bine, nu au avut foarte mari ocazii. Ne bucurăm că am marcat dintr-o fază pe care am lucrat-o chiar și în această dimineață. Cel mai important e că mergem mai departe.Urmează meciuri grele. În Cupă se poate produce o surpriză. Este un obiectiv, anul trecut am ieșit din cupă și acum sperăm să mergem pe ambele fronturi”, a declarat Țucudean, potrivit Digisport. 

Atacantul campioanei a discutat și despre frămâtările de la nivelul conducerii. “Nu cred că a fost o problemă din punct de vedere sportiv. A fost acea necalificare în cupele europene. Poate am făcut un meci mai slab în campionat. Aceste scandaluri nu trebuie să se vadă în evoluțiile noastre din teren. Oricum, nu știm prea multe pentru că ne țin departe cei din conducere. Salariile sunt la zi, deci nu sunt probleme. Un jucător e afectat atunci când nu sunt în cont pentru că joacă pentru ei. Avem stabilitate, avem liniște și e bine”, a precizat vârful CFR-ului.

Clujenii revin la lupta din campionat și se vor deplasa în Moldova, pentru duelul cu FC Botoșani.

Loading...
Comenteaza