George Țucudean, tot mai aproape de un transfer. CFR Cluj a primit o nouă ofertă pentru atacant

George Țucudean, tot mai aproape de un transfer. CFR Cluj a primit o nouă ofertă pentru atacant
| Foto: facebook.com/cfr1907

Golgheterul Ligii 1 e tot mai aproape de o plecare în străinătate, după ce pe adresa campioanei a venit o nouă propunere pentru internaționalul român.

Adus la CFR Cluj în urmă cu un an, la cerea lui Dan Petrescu, vârful originar din Arad a impresionat în alb și vișiniu. La finalul stagiunii precedente a ocupat prima treaptă în clasamentul golgheterilor, alături de francezul Gnohere. În actualul sezon, Țucudean e din nou printre cei mai buni marcatori și conduce ierarhia, alături de Alexandru Mitriță.

După ce patronul campioanei a anunțat că va opri finanțarea, oamenii din conducerea formației din Gruia se gândesc să se despartă de mai mulți jucători pentru a obține banii necesari pentru stabilitatea clubului. George Țucudean este văzut ca cel mai bun produs de export al “feroviarilor”, iar clujenii au fost deja contactați în legătură cu atacantul.

Pentru internaționalul român a sosit o ofertă din China, iar o nouă destinație pentru el ar putea fi Turcia, conform Prosport. Totuși, suma de transfer de 800.000 de euro oferită de turci nu este pe placul clujenilor, care ar dori să încaseze cel puțin două milioane de euro pentru cel mai bun marcator din Liga 1.

Antrenorul Antonio Conceicao a vorbit, la rândul său, despre o posibilă plecare a atacantului. “Nu ştiu ce şanse sunt să plece Ţucudean. Am auzit că are ofertă, dar nu ştiu dacă este adevărat. Vedem în viitor dacă va pleca sau nu”, a declarat portughezul.

Țucudean a evoluat de 33 de ori pentru CFR Cluj și a înscris 17 goluri. De-a lungul carierei, atacantul a mai evoluat pentru UTA Arad, Dinamo București, Standard Liege, Charlton Athletic, FCSB, ASA Târgu-Mureș, Pandurii Târgu-Jiu și Viitorul Constanța.

Loading...
Comenteaza