Gică Popescu, chemat la DNA pentru audieri

Gică Popescu, chemat la DNA pentru audieri
Fostul fotbalist a fost chemat să dea declaraţii, în calitate de martor, în dosarul deschis în urma suspiciunilor de corupţie privind cărţile scrise de deţinuţi în închisoare.

Gică Popescu este unul dintre cei care au scris cărţi în perioada de detenţie pentru a reduce din perioada pe care o avea de petrecut după gratii. Fostul fotbalist a fost condamnat în dosarul transferurile frauduloase de fostbalişti la o pedeapsă de trei ani, o lună şi zece zile, fiind eliberat condiţionat.

În aceeaşi cauză a fost audiat marţi şi Mihai Stoica, directorul sportiv al echipei Steaua. Acesta a avut o condamnare de trei ani şi şase luni în aceeaşi cauză, fiind eliberat în luna februarie a acestui an, relatează mediafax.ro.

Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat în 2014, alături de Gheorghe Popescu şi Mihai Stoica, pe Jean Pădureanu la trei ani şi patru luni de închisoare, pe George Copos la trei ani şi opt luni, pe Cristian Borcea şi Ioan Becali la câte şase ani şi patru luni, pe Victor Becali la patru ani şi opt luni şi pe Gheorghe Neţoiu la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare.

 

Loading...
Comenteaza