Gică Popescu, consilier personal al premierului Tudose

Gică Popescu, consilier personal al premierului Tudose
Gică Popescu, fostul fotbalist din ”generația de aur”, dar și condamnat la închisoare cu executare, a fost numit în funcția de consilier personal premierului Mihai Tudose, pe probleme de relație cu UEFA și organizarea Campionatului European de Fotbal din 2020.

Anunţul a fost făcut de premierul Mihai Tudose, într-o emisiune la Antena 3. ”Am un consilier nou pe probleme de organizare UEFA şi sport. Îl cheamă Gică Popescu. Îi sunt recunoscător că a acceptat. E un om de fotbal, un om recunoscut, un manager. Jos pălăria! Eu i-am spus, sincer: Gică, îţi mulţumesc că tocmai ţi-ai nenorocit din nou viaţa, îţi stăm la dispoziţie, te ajutăm, dar tu o faci, coordonezi lucrul acesta”, a spus Tudose.

El a mai spus că Popescu este pe cale să facă un bine ţării. ”Am făcut-o să ne ajutăm pe noi. Recunosc că ideea vicepremierului Ciolacu mie mi s-a părut genială. Mi-a fost frică. Când a venit prima dată a venit şi cu Gică Hagi... Eu sunt convins că Gică Hagi o să dea şi el o mână de ajutor cu tot ce poate.

Când i-am rugat să vină, la începutul lui decembrie, la guvern, recunosc că am avut un sentiment de drag. Sunt nişte oameni care au făcut cinste României şi care îşi lasă deoparte toate problemele şi se bagă într-un meci complicat. Sunt convins că vor face tot ce vor putea şi i-am asigurat şi noi de tot sprijinul”, a spus premierul.
Loading...
Comenteaza