Giurgiu, indisponibil pentru următorul meci al lui ”U” Cluj. Când ar putea reveni pe teren

Giurgiu, indisponibil pentru următorul meci al lui ”U” Cluj. Când ar putea reveni pe teren
Căpitanul Universității Cluj, Gabriel Giurgiu, nu va putea evolua în meciul cu Armenopolis Gherla, programat miercuri, la Gherla, în semifinalele Cupei României pe județ.

"Sunt puțin accidentat. Am avut o ușoară întindere miercuri (17 mai - n. red.), la un antrenament. Nu am jucat cu Arieșul, nu voi reuși să joc nici cu Armenopolis (în Cupa României - n. red.). Eu sper să scap cât mai repede de această problemă și să revin pe teren", a spus Giurgiu, luni, la ZIUAlive.

Mijlocașul de 34 ani își dorește să fie pe teren chiar la următorul joc de campionat, programat duminică, pe Cluj Arena, tot cu Armenopolis. "O să iau o decizie împreună cu "Papi", să vedem dacă mă simt și eu bine. Sunt obișnuit să fiu pe teren", a spus acesta.

Gabriel Giurgiu nu a evoluat nici în deplasarea cu Arieșul Mihai Viteazu, desfășurată sâmbătă, în etapa cu numărul 28 din liga a patra. Până la duelul cu Arieșul, Giurgiu evoluase în toate partidele "Șepcilor roșii" din acest sezon.

Universitatea Cluj este lider în liga a patra, cu 76 puncte. "Alb-negrii" sunt deja calificați la barajul pentru promovarea în liga a treia.

Elevii lui "Papi" sunt calificați și în semifinalele Cupei României pe județ, unde o vor întâlni pe Armenopolis Gherla. Dacă se vor impune în acest joc, "studenții" vor da piept în finală cu Gloria Cătina (liga a cincea).

"Îi așteptăm pe fani să fie alături de noi. Noi vom încerca să-i facem fericiți, să le aducem numai bucurii și să sărbătorim împreună, după meciul de baraj, promovarea în liga a treia", a mai zis Giurgiu.

Program "U" Cluj:

Armenopolis Gherla - "U" (miercuri, 24.05.2017, ora 17:00, Gherla, Cupa României)

"U" - Armenopolis Gherla (duminică, 28.05.2017, ora 18:00, Cluj Arena, campionat)

Vulturul Mintiu Gherlii - "U" (sâmbătă, 03.06.2017, ora 16:00, Mintiu Gherlii, campionat)

Loading...
Comenteaza