Grigoraş a primit asigurări din partea conducerii: "Te susţinem până la capăt"

Grigoraş a primit asigurări din partea conducerii:
Antrenorul CFR-ului a avut o discuţie cu preşedintele Iuliu Mureşan după derby şi a fost anunţat că nu are de ce să îşi facă griji pentru postul său.

Petre Grigoraş este îngrijorat de modul în care se prezintă echipa şi nu a ezitat să-şi critice fotbaliştii după meciul de pe Cluj Arena. Tehnicianul lucrează sub o presiune constantă în Gruia şi nu îşi face planuri de viitor , ştiind că poate fi demis în orice moment. Totuşi, după meciul cu "U" Cluj, preşedintele Iuliu Mureşan l-a asigurat că nu se pune problema unei schimbări pe banca tehnică.

CFR-ul a continuat cu Universitatea Cluj seria evoluţiilor modeste din acest sezon. „Feroviarii" nu şi-au creat nici o ocazie clară de gol şi au scos cu noroc o remiză pe terenul rivalei. Antrenorul Petre Grigoraş nu a ezitat să critice jocul propriei formaţii. „Ce pot să mai spun după o asemenea evoluţie? Nu am avut nici o ocazie, nu am pus presiune pe adversar, am fost absenţi, nu am făcut nimic. Nu ştiu ce probleme au jucătorii, trebuie să le găsesc. Sunt ca Racoviţă în căutarea Antarcticii. Unii jucători m-au dezamăgit. Am lucrat foarte bine la antrenamente în ultimele trei săptămâni, dar meciurile oficiale se contabilizează, acestea contează, iar noi am făcut figuraţie şi pot să spun că am câştigat un punct preţios, am fost norocoşi", a declarat tehnicianul pentru ZIUA de CLUJ.

Acesta este nesigur de viitorul său şi susţine spune că va pleca de la echipă dacă i se va cere acest lucru. Totuşi, preşedintele Iuliu Mureşan l-a asigurat că nu se pune problema unei înlocuiri. „Eu nu ţin cu dinţii de post, am venit să muncesc şi să fac o treabă bună. Am încredere în calităţile jucătorilor mei. Dacă nu voi reuşi să fac treabă, voi pleca. Dacă se va considera că nu pot să fac treabă, voi pleca, nu este nici un fel de problemă. Momentan nu cred că e cazul de aşa ceva. Am discutat cu preşedintele, sunt susţinut deocamdată. Niciodată nu se ştie, însă, ce se poate întâmpla, în viaţă se pot întâmpla multe. Jocul mă îngrijorează cel mai mult. Nu eram atât de supărat dacă pierdeam meciul cu Universitatea Cluj jucând fotbalul pe care mi-l doresc eu", a mai spus Grigoraş.

Acesta şi-a luat gândul de la primele locuri. „Ce titlu, ce cupe europene? Suntem mai aproape de locurile de jos decât de prima jumătate. Cu jocul ăsta nu ştiu dacă vom scoate un punct în etapa următoare cu Pandurii Târgu Jiu. Situaţia e foarte grea, nu ne putem gândi la performanţă cu acest joc. Sper să schimbăm ceva până la partida cu Pandurii", a conchis tehnicianul CFR-ului.

Duminică, CFR va primi vizita Pandurilor în Gruia, după care va evolua pe terenul Petrolului Ploieşti.

Cu FC Braşov în Cupa României

CFR Cluj va evolua împotriva FC Braşov în „16"-imile Cupei României. Conform tragerii la sorţi, partida se va disputa pe terenul echipei de sub Tâmpa, în perioada 24-26 septembrie, data exactă urmând a fi stabilită în zilele următoare. Cupa României este unul dintre obiectivele anunţate de conducerea „feroviarilor" pentru acest sezon.

 

Loading...
Etichete
Comenteaza