Handbal masculin. Turul finalei Challenge Cup se va juca la Cluj

Handbal masculin. Turul finalei Challenge Cup se va juca la Cluj

Manşa tur a finalei Challenge Cup la handbal masculin, dintre Potaissa Turda şi AEK Atena, se va disputa în Sala Sporturilor ”Horia Demian” din Cluj-Napoca, în 14 mai. Returul, la Atena, o săptămână mai târziu.

EHF a anunţat programul finalei Challenge Cup, în care Potaissa Turda se va duela cu AEK Atena.

Calificată pentru a doua oară consecutiv în finala competiţiei, Potaissa, la fel ca în 2017, va juca partida de pe teren propriu la Cluj-Napoca, în Sala Sporturilor ”Horia Demian”, în 14 mai (ora 19.00). Returul va avea loc la Atena, o săptămână mai târziu.

Potaissa Turda s-a calificat în finală după ce a eliminat formaţia islandeză IBV Vestmannaeyjar (28-31 şi 28-24), în timp ce AEK Atena a trecut de Madeira Andebol SAD (29-21 şi 23-23).

În sferturi, Potaissa Turda a eliminat formaţia norvegiană FyllingenBergen (29-24 şi 30-32). În optimi a trecut de belgienii de la HC Vise BM (44-24  şi 24-29), iar în turul III al competiţiei a eliminat echipa kosovară KH Trepca (35-19 şi 40-30).

În sezonul trecut, Potaissa Turda a jucat finala Challenge Cup, fiind învinsă de Sporting.

România are trei echipe în fazele finale ale competiţiilor europene în acest sezon: CSM Bucureşti la Turneul Final Four al Ligii Campionilor, SCM Craiova în finala Cupei EHF, ambele la feminin, respectiv pe Potaissa Turda în finala Challenge Cup (masculin).

Loading...
Comenteaza