Meci de Cupa Davis la Cluj. Cât plăteşte primăria

Meci de Cupa Davis la Cluj. Cât plăteşte primăria
| Foto: Sala Polivalenta

Întâlnirea de tenis masculin România - Polonia din cadrul Cupei Davis, contând pentru turul III (play-off) al Grupei Zonale II Europa/Africa, va avea loc la Cluj-Napoca.

Meciul se va juca în 15-16 septembrie, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, municipalitatea punând la bătaie pentru organizarea competiţiei sportive 395.000 de lei de la bugetul local. Proiectul de hotărâre va fi supus votului consilierilor locali în cadrul şedinţei forului administrativ de miercuri, 1 august.

Municipiul Cluj-Napoca a mai găzduit meciuri de Cupa Davis în anii 2013, 2016 şi 2018. Amintim că, în aprilie 2018, echipa masculină de tenis a României a învins formaţia Marocului, cu scorul de 5-0, în turul al doilea al Grupei a II-a, zona Europa/Africa a Cupei Davis, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

675.000 lei pentru Cupa Davis și Fed Cup

Primăria Cluj-Napoca a plătit 675.000 de lei pentru întâlnirile de tenis din Cupa Davis și Fed Cup din primăvara lui 2018.

7-8 aprilie, România - Maroc (Cupa Davis). Detalii AICI.

20-21 aprilie, România - Elveția (Fed Cup). Detalii AICI.

Cluj-Napoca este în 2018 Oraș European al Sportului, iar printre evenimentele internaţionale din calendar s-au numărat (pe lângă meciurile de tenis): turneul de calificare a lotului naţional de handbal feminin U21 pentru Campionatul Mondial 2018, meciul de handbal feminin România - Rusia, în preliminariile Campionatului European 2018; meciurile de rugby România-Germania şi România-Rusia, în preliminariile Campionatului Mondial de Rugby 2019, meciul de baschet masculin România-Italia, din preliminariile Campionatului Mondial de Baschet 2019 sau Europenele de tenis de masă pentru juniori şi cadeţi.

Loading...
Comenteaza