Jandarmul lovit cu scaunul în cap a fost externat

Jandarmul lovit cu scaunul în cap a fost externat
| Foto: realitateasportiva.net/

Jandarmul care a fost rănit în timpul meciului "U" Cluj - FC Hermannstadt a fost externat de la Spitalul Militar Cluj-Napoca şi va intra în concediu medical.

Comandantul Spitalului Militar de Urgenţă (SMU) Cluj-Napoca, Doina Baltaru, a declarat că starea generală de sănătate a jandarmului este bună, dar a rămas cu cefalee, durere de cap, care se va ameliora în timp.

„Pacientul se externează luni. Nu are deficite motorii şi va primi concediu medical, cel mai probabil, 20 de zile, după care va fi reevaluat tot în cadrul SMU. Pacientul trebuie să se odihnească, să nu se suprasolicite, de aceea nu merge direct la serviciu, pentru că trebuie să se refacă. Vom vedea cât de lungă va trebui să fie recuperarea medicală după acest concediu medical”, a spus Baltaru.

Jandarmul a fost rănit, în 9 iunie, la finalul partidei dintre „U” Cluj şi FC Hermannstadt, când unul dintre scaunele aruncate din tribună l-a lovit în cap, el căzând la pământ. A primit primele îngrijiri medicale la faţa locului, fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe şi transferat ulterior la SMU.

Bărbatul acuzat că l-a lovit pe jandarm este arestat preventiv pentru 30 de zile, potrivit unei decizii a Tribunalului Cluj. Acesta este acuzat de ultraj sub forma tentativei de omor (MAI MULTE DETALII, AICI)

Loading...
Comenteaza