Juniorii de la CFR s-au impus la Cupa E.ON Kinder 2019

Juniorii de la CFR s-au impus la Cupa E.ON Kinder 2019

Clujenii de la CFR au plecat acasă cu trofeele la categoriile 2007 şi 2009, iar micuţii fotbalişti de la Juniorul Suceava au câştigat locul I la categoria 2011.

Ropote de aplauze, cântecul campionilor, poze de grup ale echipelor de pe podium, lacrimi de bucurie, dar şi de tristeţe, selfie-uri cu celebrul Ilie Dumitrescu. În acest fel se poate descrie atmosfera trăită la festivitatea de premiere a celor mai buni fotbalişti de la Cupa E.ON Kinder 2019, seria I.

Premiile şi trofeele au fost oferite de ambasadorul Cupei E.ON Kinder, celebrul fotbalist al „Generaţiei de Aur” Ilie Dumitrescu şi Teona Oltean, director general adjunct Delgaz Grid care i-au încurajat pe copii să continue să facă sport, fiindcă perseverenţa şi pasiunea pot să le aducă multe împliniri.

 „Vă felicităm pe voi, dragi copii, pe antrenori, pe părinţi şi pe toţi susţinătorii voştri. V-am urmărit împreună cu colegii mei din Delgaz Grid şi ne-aţi demonstrat că puteţi fi modele şi pentru alţi copii care fac sport”, a transmis Teona Oltean.

Au fost trei zile de confruntări pe terenurile de la Academia de Fotbal din Târgu-Mureş, 200 de meciuri jucate şi 1.000 de copii care au înfruntat căldura de afară.

Clasamentul Cupei E.ON Kinder 2019

CATEGORIA 2007

Golgheter – Vlad Oargă, Academia "U" Luceafărul Cluj
Horaţiu Florea, Best Kids Reghin
LOCUL 1 – CFR Cluj
LOCUL 2 – Academia "U" Luceafărul Cluj
LOCUL 3 – ACS Tâmpa Kids Braşov

CATEGORIA 2009

Golgheter – Mihnea Stroe, Juniorul Braşov
LOCUL 1 – CFR Cluj
LOCUL 2 – Academia "U" Luceafărul Cluj
LOCUL 3 – Interstar Sibiu

CATEGORIA 2011

Golgheter – Cristian Luca, Interstar Sibiu
LOCUL 1 – Juniorul Suceava
LOCUL 2 – ACS Kinder
LOCUL 3 – Luceafărul 2010 Cluj

Seria a doua a competiţiei dedicată categoriilor de copii născuţi în anii 2008, 2010 şi 2012 a debutat miercuri. La Cupa E.ON Kinder 2019 participă 127 de echipe de la 50 de cluburi din judeţele Mureș, Cluj, Sibiu, Maramureș, Brașov, Argeș, Neamț, Harghita, Bihor, Galați, Sălaj, Alba, Vaslui, Suceava, Timiș, Bacău, Dolj și București.

Turneul este organizat de Clubul ACS Kinder în parteneriat cu companiile grupului E.ON din România. În cele două serii se vor acorda 18 trofee de echipă și 6 de golgheter. Premiile pentru primele trei echipe clasate constau în seturi de echipamente şi mingi Erima.

Indiferent de performanţă, fiecare echipă primește din partea E.ON România câte cinci mingi pentru participarea la turneu. Meciurile se joacă pe terenurile de la Academia de Sport din cadrul Complexului de agrement şi sport „Mureşul” din Târgu-Mureş.

Loading...
Comenteaza