Liga Națională de baschet revine. U-BT înfruntă Piteștiul

Liga Națională de baschet revine. U-BT înfruntă Piteștiul
Cele două formații se vor întâlni în această seară, la Sala Sporturilor Trivale din Pitești, în etapa cu numărul 15 din Liga Națională de baschet masculin.

"Va fi un meci foarte greu, cu una dintre puținele echipe din România care au reușit să ne învingă în prima parte a campionatului. Piteștiul este o echipă care practică un baschet foarte fizic și trebui să fim pregătiți mental pentru acest lucru. Mergem cu gândul doar la victorie", a declarat antrenorul "studenților", Mihai Silvășan, pe site-ul clubului.

"Ne așteaptă o partidă dificilă, cu o formație care are practică un joc frumos. Cu toate astea, noi vom merge la Pitești ca să câștigăm. Ne-au învins în tur, la noi acasă, iar acum vrem să întoarcem rezultatul, sper ca până la ora meciului să fim cu toții apți fizic", a spus căpitanul clujenilor, Tudor Jucan.

U-BT ocupă locul secund în acest moment, cu 22 puncte, având 10 victorii și doar două eșecuri. În ultima rundă, "alb-negrii" au cedat cu 89-104 în fața lui BC Mureș. BCMU Pitești este pe 4, cu 21 puncte, având la activ 8 succese și 5 înfrângeri. Formația din Trivale a încheiat anul 2016 cu o victorie în fața lui Dinamo, scor 72-64.

Partida dintre U-BT Cluj și BCMU Pitești va avea loc astăzi, de la ora 20:30, la Sala Sporturilor Trivale din Pitești. Meciul va fi televizat pe Digisport 3. În tur, "studenții" au pierdut cu 72-73 în fața piteștenilor.

Tot în această etapă se vor mai disputa alte 4 întâlniri:

BCM Baia Mare - CSM Oradea (astăzi, de la ora 17:30)

BC Mureș - Dinamo (duminică, de la ora 18:00, Digisport)

BC Timișoara - Steaua (duminică, de la ora 20:00, Digisport)

CSU Sibiu - Phoenix Galați (luni, 9 ianuarie 2017, de la ora 18:00)

Loading...
Comenteaza