Marius Copil, față-n față cu Roger Federer în FINALA de la Basel. Mesajul jucătorului român înainte de marea confruntare

Marius Copil, față-n față cu Roger Federer  în FINALA de la Basel. Mesajul jucătorului român înainte de marea confruntare
| Foto: Facebook

Marius Copil îl va înfrunta, în finala turneului ATP de la Basel, dotat cu premii totale în valoare de 1.984.420 euro, pe tenismanul elveţian Roger Federer, numărul 3 mondial.

Jucătorul de tenis român Marius Copil, care a obţinut sâmbătă cel mai bun rezultat al carierei calificându-se în finala turneului de la Basel (Elveția), îl va întâlni duminică, de la ora 16:00 (ora Romaniei), pe fostul lider mondial Roger Federer, locul 3 ATP.

"Una dintre cele mai frumoase zile din viața mea. Este a 6-a victorie consecutivă, într-un turneu în care se joacă la cel mai înalt nivel. Mâine la ora 16:00 îl voi întâlni pe Federer. Vă mulțumesc tuturor!", a scris Marius Copil, pe Facebook.

Marius Copil s-a calificat, sâmbătă, în finala turneului ATP 500 de la Basel (Elveţia) după ce l-a învins în semifinale pe germanul Alexander Zverev, locul 5 ATP, cu 6-3, 6-7 (6), 6-4.

Este cel mai bun rezultat al carierei pentru român, care a avut un parcurs incredibil în această competiţie. Astfel, după ce a venit din calificări, Marius Copil a reuşit sâmbătă cea de-a doua victorie în faţa unui jucător din top 10 la Basel, după ce l-a învins în optimi pe croatul Marin Cilic, locul 5 ATP.

În finala îl va avea în faţă însă pe Roger Federer, considerat de mulţi cel mai bun jucător de tenis din toate timpurile, fost lider mondial şi actualmente locul 3 ATP.

Elveţianul în vârstă de 37 de ani a trecut fără drept de apel în semifinale de rusul Daniil Medvedev, scor 6-1, 6-4.

Loading...
Comenteaza