Mihai Silvășan, încrezător înaintea derby-ului cu CSU Oradea: “Sunt 100% convins că vom fi pregătiți și vom da tot ce avem mai bun în noi ca să câștigăm”

Mihai Silvășan, încrezător înaintea derby-ului cu CSU Oradea: “Sunt 100% convins că vom fi pregătiți și vom da tot ce avem mai bun în noi ca să câștigăm”
| Foto: fiba.basketball

U-BT se deplasează pe terenul campioanei en-titre, unde speră să obțină victoria.

După ce în sezonul trecut au reușit să câștige doar medalia de bronz, clujenii au început în forță noua stagiune, iar la finalul săpătmânii întâlnesc campioana în deplasare. Primul meci din acest sezon, dintre cele două formații a fost Supercupa României, când “studenții” s-au impus chiar în Sala Sporturilor “Toni Alexe”.

Antrneorul Mihai Silvășan a prefațat partida de la Oradea, împotriva lui CSU. “În ultimii ani s-a creat o rivalitate foarte mare între noi și Oradea. Este un sentiment aparte când joci la Oradea, tot timpul e sala plină, mai ales la meciurile cu noi. Sunt o echipă bună, sunt campioana en-titre și cu siguranță au mentalitate de învingători, își doresc să câștige fiecare meci.

Bineînțeles, și noi ne dorim exact același lucru, am început deja de ieri seară pregătirea meciului. Sunt 100% convins că, la ora disputării meciului, duminică, vom fi pregătiți și vom da tot ce avem mai bun în noi ca să câștigăm. Am remarcat forma foarte bună a lui Kris Richard, vom vedea cum vom reuși să îl apărăm, probabil vom pregăti ceva special pentru el, însă asta se va vedea la ora jocului. Sperăm să fie surpriză pentru el, nu pentru noi.

Băieții sunt mai ușor de motivat înaintea unui asemenea meci, Oradea e echipa campioană, este rivala noastră, treaba mea este mult mai ușoară, să îi fac să fie concentați, față de alte meciuri din Liga Națională.

Ca o paranteză, mentalitatea noastră ar trebui să fie aceași la fiecare meci, însă natura umană nu ne lasă să facem asta, un meci cu Oradea pare de multe ori mai important decât unul cu Dinamo sau cu Steaua. Asta este, nu suntem roboți, iar noi, ca staff tehnic, trebuie să aducem nivelul de concentrare și această mentalitate la fiecare meci”, a declarat tehnicianul clujenilor.

Meciul dintre U-BT și CSU Oradea va a avea loc duminică, 11 noiembrie, de la ora 20:15.

Loading...
Comenteaza