Mihai Silvășan și U-BT, pregătiți de duelul cu campioana: “Sper să învățăm din greșeli și să nu le mai repetăm”

Mihai Silvășan și U-BT, pregătiți de duelul cu campioana: “Sper să învățăm din greșeli și să nu le mai repetăm”
| Foto: foto u-bt.ro

Antrenorul formației clujene a oferit și detalii despre starea de sănătate a fundașilor Nandor Kuti și Stanimir Marinov.

După o nouă înfrângere în deplasare, a treia consecutivă, “studenții” se pregătesc să primească vizita campioanei en-titre, CSM Oradea. Bihorenii nu se simt prea bine în Top 6, unde au pierdut ultimele două jocuri și ocupă locul al patrulea. Clujenii speră să revină cu o victorie pe propriul teren și să țină în continuare aproape de liderul CSU Sibiu.

Mihai Silvășan a prefațat partida împotriva fostei campioane. “După cum se știe, în ultimii ani s-a creat o rivalitate între cele două echipe. Ei sunt echipa campioană și indiferent de probleme, vor veni aici să dea tot ce au mai bun pentru a câștiga. Au mentalitate de învingători și sunt o echipă incomodă, indiferent de situația în care se află.

Noi ne dorim să câștigăm, mai ales după înfrângerea de la Timișoara, care a fost al treilea meci pe care l-am pierdut în deplasare la ultima posesie. Sper să învățăm din greșeli și atunci când va conta să nu le mai repetăm. Așteptăm lumea la sală, în număr cât mai mare, sperăm să fie un public numeros”, a declarat tehnicianul.  

Antrenorul clujenilor a dezvăluit și problemele de lot cu care se confruntă echipa sa. “A fost greu să jucăm cu atâtea probleme de lot, rotația a fost mult mai scurtă, însă pe final am avut posibiliatea să câștigăm. Ei și-au fructificat oportunitățile, noi nu am reușit. Ce a contat cel mai mult este că ne-au lipsit Kuti și Marinov, probabil cei mai buni apărători ai noștri din backcourt. Ei doi vor lipsi și la meciul cu Oradea”, a explicat Silvășan.

Partida dintre U-BT și CSM Oradea se va disputa duminică, 10 februarie, de la ora 18:00, în Sala Polivalentă.

Loading...
Comenteaza