Notele ZIUA, după înfrângerea CFR-ului din Kazahstan. Șansele de calificare au scăzut

Notele ZIUA, după înfrângerea CFR-ului din Kazahstan. Șansele de calificare au scăzut
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campionii au cedat pe terenul Astanei, scor 1-0, în primul tur preliminar al Ligii Campionilor, după un meci în care gazdele au dominat jocul.

Formația din Gruia a debutat cum nu se poate mai prost în noul sezon, cu două înfrâgeri în fața Viitorului și Astanei. Nici jocul “feroviarilor” nu a impresionat, lipsa de viteză fiind unul dintre principalele probleme cu care se confruntă echipa lui Dan Petrescu. Deși fotbaliștii pe care îi are la dispoziție aduc un plus de experiență, jucătorii sunt depășiți ușori de adversari în majoritatea situațiilor de unu contra unu.

Giedrius Arlauskis – nota 7. Lituanianul a avut o evoluție solidă și a salvat campioana în mai multe situații.

Mateo Susic – nota 5. La revenirea printre “feroviari”, bosniacul nu a reușit să îl facă uitat pe Cristian Manea, titularul de drept din ultimele două sezoane.

Paulo Vinicius – nota 5. Brazilianul rămâne liderul defensivei clujene, însă devierea sa de la golul marcat de Astana s-a dovedit a fi decisivă.

Andrei Burcă – nota 5. La debutul său pentru CFR Cluj, stoperul a avut o evoluție sigură și are perspective de creștere.

Mario Camora – nota 7. Căpitanul campioanei a fost prezent atât în faza defensivă, cât și în cea ofensivă și a încercat să își împingă colegii spre poarta adversă.

Mihai Bordeianu – nota 5. Deși a alergat foarte mult, mijlocașul nu a avut nicio reușită notabilă.

Ovidiu Hoban – nota 4. Fostul internațional a fost depășit în ușor în multe situații de către adversarii de la Astana.

Juan Culio – nota 5. Experimentatul mijlocaș al formației din Gruia a încercat să facă legătura între atac și apărare, dar fără succes.

Ciprian Deac – nota 5. Internaționalul român s-a zbătut mult în flancul drept, însă fără să reușească vreo acțiune importantă.

Billel Omrani – nota 5. Francezul a fost trimis din nou în centrul ofensivei și a ratat două mari ocazii.

Adrian Păun – nota 6. Mijlocașul de bandă a fost unul dintre cei mai activi jucători ai campioanei, însă a părut egoist în multe situații.

Sebastian Mailat – nota 4. Introdus în minutul 66, în locul lui Păun. Tânărul mijlocaș nu a adus nimic nou în jocul campioanei.

Mario Rondon – nota 4. Introdus în minutul 75, în locul lui Hoban. Debutant la rândul său, venezueleanul nu a reușit să se remarce în timpul petrecut pe teren.

Luis Aurelio – fără notă. Introdus în minutul 90, în locul lui Bordeianu.

Dan Petrescu – nota 5. Tehnicianul a introdus o formulă extrem de defensivă și a părut mulțumit cu un egal pe terenul campioanei Kazahstanului.

Până la returul cu Astana de miercuri, CFR Cluj va evolua în prima etapă a Ligii 1, împotriva Politehnicii Iași.

Loading...
Comenteaza