Notele ZIUA, după remiza dintre CFR și Hermannstadt. Campioana a ratat șansa de a se distanța în clasament

Notele ZIUA, după remiza dintre CFR și Hermannstadt. Campioana a ratat șansa de a se distanța în clasament
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Formația din Gruia a încheiat la egalitate, scor 1-1, primul meci oficial al anului, într-o partidă în care Țucudean a marcat în finalul meciului, dar a și ratat o lovitură de la 11 m.

După un stagiu de pregătire fără înfrângere, clujenii au revenit la lupta din campionat, iar primul adversar al anului a fost AFC Hermannstadt. “Feroviarii” și-au intrat greu în ritm, iar Tătar a reușit să deschidă scorul. Până la finalul partidei, elevii lui Toni Conceicao au alergat după cele trei puncte, însă au obținut doar o remiză, a doua consecutivă pe propriul teren.

Giedrius Arlauskis – Nota 5. Poarta apărată de lituanian nu a fost amenințată în mod constant, iar goalkeeper-ul și-a făcut datoria de fiecare dată.

Cristian Manea – Nota 5. Forma slabă aratată de fundașul lateral în finalul anului trecut a continuat și în primul meci din 2019.

Paulo Vinicius – Nota 5. Brazilianul a fost din nou liderul din apărare și cel care a coordonat defensiva clujeană.

Adam Lang – Nota 5. Stoperul maghiar s-a achitat bine de sarcinile sale defensive și a oferit siguranță.

Mario Camora – Nota 6. Căpitanul CFR-ului a fost omul care a creat superioritate în atac cu urcările sale și a impulsionat pe colegii săi.

Damjan Djokovic – Nota 5. În lipsa lui Culio, croatul a fost cel care și-a asumat responsabilitate de a face legătura dintre defensivă și ofensivă.

Mihai Bordeianu – Nota 4. Mijlocașul central al campioanei a alergat mult în partida cu sibienii, însă nu a avut realizări notabile.

Ciprian Deac – Nota 6. Într-o poziție atipică pentru el, internaționalul român s-a zbătut mult în ofensivă și a încercat să creeze oportunități pentru colegii săi.

Billel Omrani – Nota 5. Jucătorul din banda dreapta a încercat să contribuie la revenirea pe tabelă a campioanei, dar reușitele sale au fost puține.

George Țucudean – Nota 6. Golgheterul Ligii 1 a avut multe oportunități de a marca, dar nu a fost inspirat în fața porții. Chiar dacă a înscris golul egalizator, atacantul a ratat și un penalty.

Adrian Păun – Nota 4. Tânărul fotbalist a avut o evoluție ștearsă în partida cu sibienii.

Alexandru Ioniță – Nota 5. Introdus în minutul 57, în locul lui Bordeianu. Formația clujeană a devenit mai ofensivă odată cu intrarea în teren a ex-rapidistului.

Claudiu Petrila – Nota 5. Introdus în minutul 66, în locul lui Păun. Jucătorul crescut de CFR a intrat cu energie pe teren și a încercat să ia mai multe acțiuni pe cont propriu.

Antonio Conceicao – Nota 5. Tacticile propuse de tehnicianul portughez nu au putut sparge barajul defensive pregătit de sibieni.

CFR Cluj conduce clasamentul Ligii 1, cu 47 de puncte, iar în etapa următoare va evolua de terenul celor de la CS U Craiova.

Loading...
Comenteaza