Notele ZIUA, după succesul Universității Cluj împotriva Energeticianului. Florescu și Axente au adus victoria "studenților"

Notele ZIUA, după succesul Universității Cluj împotriva Energeticianului. Florescu și Axente au adus victoria "studenților"
| Foto: fcunviersitateacluj.ro

Formația pregătită de Bogdan Lobonț a învins cu 2-0 la Petroșani și rămâne aproape de liderul campionatului.

“Șepcile roșii” au încheiat pregătirea de iarnă și au revenit la lupta pentru promovare. Susținuți de numeroși suporteri, clujenii au reușit să învingă Energeticianul, în primul meci oficial al anului. Deși “studenții” au practicat un joc pasiv, în care au preferat să dea lovitura pe contraatac, rezultatul le-a fost favorabil elevilor lui Bogdan Lobonț.

Cosmin Dur-Bozoancă – Nota 8. Portarul Universității Cluj a avut un nou meci bun, în care a închis poarta clujeană.

Tiberiu Căpușă – Nota 7. Revenit în primul 11, odată cu numirea lui Bogdan Lobonț, apărătorul a evoluat bine pe o poziție nouă pentru el.

Octavian Abrudan – Nota 7. Experimentatul stopper a fost cel care a coordonat defensiva “studenților“.

Ionuț Ursu – Nota 7. Aflat la debut, fundașul împrumutat de la Sepsi a avut o evoluție sigură în partida de la Petroșani.

Alexandru Coman – Nota 8. Fotbalistul polivalent al clujenilor a evoluat din nou bine, în nota sa obișnuită, din prima parte a campionatului.

George Florescu – Nota 9. Fostul internațional a deschis scorul la Petroșani, cu o execuție superbă, de la mare distanță.

Laszlo Sepsi – Nota 7. Fotbalistul a evoluat din nou la mijlocul terenului și s-a achitat bine de sarcinile transmise de antrenor.  

Carol Taub – Nota 7. Jucătorul din banda stângă a alergat mult pe durata partidei și a fost prezent de multe ori în ofensivă.

Iuliu Hațiegan – Nota 7. Tânărul fotbalist a jucat bine în prima parte a jocului și a fost aproape de a marca în finalul primei reprize.

Cristian Gavra – Nota 6. Atacantul Universității Cluj nu s-a ridicat la nivelul arătat în acest sezon și a avut o evoluție modestă.

Dorin Goga – Nota 6. Căpitanul clujenilor a încercat mai multe acțiuni ofensive, însă reușitele sale au fost puține.

Norbert Janos – Nota 5. Introdus în minutul 70, în locul lui Hațiegan. Noua achiziție a “studenților” nu s-a remarcat cu nimic în perioada petrecută în teren.

Mircea Axente – Nota 8. La primul său meci în alb și negru, atacantul sosit de la Dinamo a închis tabela în prelungirile partidei.

Bogdan Lobonț – Nota 7. Antrenorul clujenilor a propus un joc de contraatac, prin care formația sa nu a impresionat, dar care la final s-a dovedit a fi eficient.

În urma victoriei de la Petroșani, Universitatea Cluj a acumulat 47 de puncte, două mai puțin decât liderul, Sportul Snagov. Pentru clujeni urmează duelul cu ASU Politehnica Timișoara, de pe propriul teren.

Loading...
Comenteaza