O nouă victorie clară pentru U-BT în play-off

O nouă victorie clară pentru U-BT în play-off
| Foto: foto u-bt.ro

Clujenii au câștigat al doilea meci în fața celor de la Phoenix Galați, scor 78-64.

“Studenții” au avut un start lansat de meci, iar după cinci minute de joc aveau un partial de 13-3. Până la finalul sfertului lucrurile au mers din ce în ce mai bine pentru echipa lui Mihai Silvășan. După 10 minute de joc, tabela indica un incredibil 22-7 pentru gazde.

În sfertul secund, oaspeții au reușit să își revină din punct de vedere moral și au micșorat distanța. La jumătatea sfertului, diferența era de doar trei posesii. Diferența s-a menținut până la pauză, când scorul era 44-36.

În partea a doua a meciului, jocul a rămas unul echilibrat. U-BT a reuși să se distanțeze la 12 puncte, dar la finalul celui de-al treilea sfert scorul era 61-54. În ultimele 10 minute, clujenii au controlat clar partida și au reuși să se impună cu 78-64.

Din echipa lui Mihai Silvășan s-au remarcat Watson (18 puncte, 4 assisturi), Sakic (13 puncte, 4 recuperări) și Drungilas (12 puncte, 8 recuperări). Cei mai buni marcatori ai gălățenilor au fost Threatt (23 de puncte, 7 assisturi, 7 recuperări), Pavlovic (11 puncte, 4 recuperări) și Hadzifezovic (8 puncte, 2 recuperări).

Meciul care o poate trimite pe U-BT în semifinalele play-off-ului are loc în Sala Sporturilor din Galați, marți, 8 mai.

Loading...
Comenteaza