OFICIAL! România – Canada, din Fed Cup, se joacă la Cluj

OFICIAL! România – Canada, din Fed Cup, se joacă la Cluj
Federația Română de Tenis a anunțat oficial că duelul dintre România și Canada, din Fed Cup, se va desfășura în februarie 2018 la Cluj.

Întâlnirea va avea loc în perioada 10-11 februarie 2018, la Sala Polivalentă din Cluj, și contează pentru primul tur al Grupei Mondiale II.

Este pentru a doua oară când Sala Polivalentă, numită recent BT Arena, va găzdui întâlniri ale echipei de Fed Cup a României. Prima dată s-a întâmplat în 2016, la meciurile cu Cehia și Germania.

"Ne bucurăm că putem să jucăm în singura sală competitivă la nivel european din România, mai ales că că pentru acest meci s-a mărit și numărul de locuri. Eu cred că pentru un asemenea eveniment, ținând cont de rezultatele fetelor, de faptul că o avem pe Simona Halep, numărul 1 mondial, că avem cinci jucătoare între cele mai bune 100 din lume, chiar aveam nevoie de o asemenea sală și sunt mai mult ca sigur că o să fie plină.

Este un meci interesant, nu va fi deloc ușor, pentru că în Fed Cup, ca și în Davis Cup, intervine factorul emoțional, ca de fiecare dată când joci pentru țara ta. În echipa Canadei este Eugenie Bouchard, o jucătoare valoroasă, care a fost în Top 10 WTA, dar care, în ultima perioadă, nu a mai avut rezultate atât de bune. În mod sigur va fi un meci foarte interesant și îi aștepăm pe suporteri alături de noi", a declarat Florin Segărceanu, noul căpitan-nejucător al echipei de Fed Cup a României, pe site-ul Federației Române de Tenis.

Și pentru Răzvan Itu, vicepreședinte al Federației Române de Tenis, aceasta este cea mai bună alegere, pentru că "Echipa de Fed Cup a României are parte de un test important și are nevoie ca suporterii să-i fie aproape, iar la Cluj-Napoca fetele s-au simțit mereu ca acasă, iar publicul știe să le ducă spre victorie".

Loading...
Comenteaza