Panduru şi Stelian Gherman, favoriţi pentru postul de antrenor la "U"

Panduru şi Stelian Gherman, favoriţi pentru postul de antrenor la
Iminenta despărţire de Gheorghe Mulţescu, confirmată astăzi şi de preşedintele Anton Doboş, i-a făcut pe şefii lui "U" să întocmească rapid o listă cu nume de antrenori care să preia echipa în cel mai scurt timp.

Surse din interiorul clubului au confirmat că primii doi pe listă sunt Basarab Panduru şi Stelian Gherman.

Cel dintâi a mai fost dorit la "U" după despărţirea de Adi Falub (care a anunţat azi că a semnat pe şase luni cu Sportul Studenţesc), însă până la urmă şefii au optat pentru varianta Mulţescu, agreată şi de primarul Emil Boc.

Celălalt nume din capul listei, Stelian Gherman, nu este străin de "U", el evoluând la echipa clujeană, pe care a şi antrenat-o pentru cinci etape în sezonul 2001-2002, dar fără să obţină vreo victorie.

Atât Panduru, cât şi Gherman au lucrat cu Anton Doboş, actualul preşedinte al clubului, în perioada Poli AEK Timişoara.

Pe lista cu antrenori ce va fi supusă dezbaterii Consiliului de Administraţie al clubului se află şi tehnicieni străini, variantă confirmată şi de preşedintele Doboş.

O decizie finală va fi luată în cursul serii de azi când atât Doboş, cât şi Mulţescu sunt aşteptaţi la Cluj. Foarte probabil, ultimul îşi va anunţa demisia care va fi aprobată de Consiliul de Administraţie. 
Loading...
Comenteaza