Petrescu: "Am demonstrat că suntem cea mai bună echipă din România" / Mara: "A fost un meci de infarct"

Petrescu: "Am demonstrat că suntem cea mai bună echipă din România" / Mara: "A fost un meci de infarct"

CFR Cluj a demonstrat în meciul cu Celtic Glasgow, scor 4-3, că este cea mai bună echipă din România, susține tehnicianul Dan Petrescu.

"Suntem fericiţi şi mândri că am reprezentat România cu cinste. Sunt mulţumiţi că am închis gura celor care au spus că nu am luat pe merit campionatele luate, dar am demonstrat că suntem cea mai bună echipă din România.

După victoria asta mulţi nu o să mai aibă ce să zică. Jucătorii mei sunt senzaţionali şi azi le-am spus că dacă ne apărăm, nu avem nicio şansă. E un grup extraordinar; aici face antrenorul echipa. Am ales jucători buni, cu entuziasm, nu neapărat cei mai tehnici", a declarat Petrescu, la Digisport.

Directorul sportiv al CFR Cluj, Bogdan Mara, a declarat, la Digisport, că meciul cu Celtic a fost unul de infarct. "Suntem fără cuvinte. A fost un thriller cu happy-end. Băieţii s-au autodepăşit, au făcut un meci incredibil. Am demonstrat că se poate, fără achiziţii mari, cu multă muncă şi ambiţie", a declarat Mara.

Formaţia CFR Cluj s-a calificat, marţi, în play-off-ul Ligii Campionilor, trecând în turul trei de echipa Celtic Glasgow, scor 1-1 în tur şi scor 4-3 în retur. În tur, scorul a fost 1-1. La Glasgow, au marcat Forrest ’51, Edouard ’61 şi Christie ’76 pentru Celtic, respectiv Deac ’27, Omrani ’74 (penalty), ’80 şi Ţucudean ‘90+7.

Loading...
Comenteaza