Petrescu: "Felicit echipa, chiar dacă am fost foarte supărat în repriza a doua"

Petrescu: "Felicit echipa, chiar dacă am fost foarte supărat în repriza a doua"
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, şi-a felicitat elevii pentru victoria cu 2-0 din meciul cu Astra Giurgiu, însă a menţionat că în repriza a doua a fost foarte supărat pe jucători, care ar fi trebuit să mai înscrie un gol.

"Felicit echipa pentru seara aceasta, chiar dacă am fost foarte supărat în repriza a doua pe ei. În repriza a doua trebuia să marcăm şi al treilea gol, ca să închidem meciul. Meciul cu FC Viitorul va fi foarte greu, dar vom juca cu trofeul pe masă", a spus Petrescu, la Digi Sport.

De cealaltă parte, Gheorghe Mulţescu a criticat prestaţia arbitrului Radu Petrescu şi a afirmat că i-a făcut un serviciu lui Risto Radunovic când l-a schimbat.

"Am întâlnit o echipă puternică, clar. Puteam să înscriem în repriza a doua. Astăzi s-a dat într-o singură direcţie, într-o veselie. Dacă le dai o groază de mingi unei echipe sigur că e un avantaj. Radunovici era supărat că l-am schimbat. Mai dăduse o pasă la adversar, a mai greşit câteva mingi, era clar că era depăşit de joc. I-am făcut un serviciu că l-am schimbat", a afirmat Mulţescu.

Formaţia CFR Cluj, liderul Ligii I, a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a noua, penultima a play-off-ului Ligii 1. Înaintea partidei dintre CSU Craiova şi FCSB, CFR are 47 de puncte, cu patru mai multe decât echipa lui Nicolae Dică, şi poate obţine titlul luni.

Golurile au fost marcate de Ţucudean ’12 şi de Omrani ’32.

Loading...
Etichete
Comenteaza