Preşedinta Croaţiei este din nou în Rusia, pentru finala CM 2018

Preşedinta Croaţiei este din nou în Rusia, pentru finala CM 2018

Preşedinta Croaţiei, Kolinda Grabar-Kitarovic, s-a întors în Rusia pentru a asista la marea finala a Campionatului de fotbal 2018 în care echipa sa naţională va întâlni Franţa.

Ea a postat un mesaj filmat în avionul care o ducea la Moscova, în care urează succes echipei naţionale şi îi încurajează pe suporteri asupra victoriei. "Ne vom întoarce acasă campioni", a transmis ea, îmbrăcată într-un tricou, de acum obişnuit, în carourile naţionale. Ulterior, şefa statului croat s-a întâlnit cu Vladimir Putin şi i-a înmânat un tricou inscripţionat cu numele preşedintelui rus.

În vârstă de 50 de ani, Kolinda Grabar-Kitarovic este prima femeie care ocupă această funcţie din istoria poporului croat.

În sferturile de finală, Kitarovic a luat loc în tribuna oficială alături de preşedintele FIFA, Giani Infantino, şi de premierul rus, Dmitry Medvedev, dar şi de Davor Suker, preşedintele Federaţiei Croate de Fotbal. După meci, "înfocata" suporteră a coborât la vestiare pentru a-i felicita pe jucători şi a petrece alături de aceştia. Imaginile cu preşedinta Croaţiei în care se bucura alături de membrii echipei, dansând şi cântând, au devenit virale.

 

 

 

Loading...
Etichete
Comenteaza