Preţurile biletelor pentru "U" Cluj - CSMS Iaşi

Preţurile biletelor pentru
Universitatea Cluj se află în acest moment pe locul 10 cu cinci puncte acumulate, în cinci partide. În următoarea etapă "studenţii" vor întâlni pe teren propriu pe CSMS Iaşi. Biletele pentru acest meci se vor pune în vânzare joi, 28 august, începând cu ora 12.00

Preţurile biletelor:

Peluza I – 10 lei

Tribuna a II-a: 20 de lei

Tribuna I: 30 de lei

Zona VIP, etaj 4 – 50 de lei

Zona VIP, etaj 3 – 60 de lei

Zona VIP, etaj 2 – 100 de lei

Tichetele se vor vinde în intervalul orar 12.00 - 20.00, cu excepţuia zilei de luni, când programul va începe la ora 10:00

Începând cu acest sezon, elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de 50 la sută reducere, la tribunele I şi II, în sectoarele special amenajate: 2A2, respectiv 2S1. Reducerea este valabilă exclusiv pe baza carnetului de elev/student, vizat la zi, respectiv pe baza cuponului de pensie.

Totodată, copiii sub 7 ani vor beneficia de acces gratuit în sectorul 2M2, de la tribuna a II-a, însoţiţi de un adult. În baza unui act doveditor, copiii vor primi un bilet cu valoare zero de la casa de bilete de la Cluj Arena.

Meciul "U" Cluj - CSMS Iaşi, din cadrul etapei a şase a Ligii I la fotbal, se va disputa luni, 1 septembrie 2014, cu începere de la ora 21.00 pe stadionul Cluj Arena.

Loading...
Comenteaza