Probleme pentru CFR Cluj. Clujenii ar putea rata participarea în cupele europene

Probleme pentru CFR Cluj. Clujenii ar putea rata participarea în cupele europene

Chiar dacă a câștigat titlul, formația feroviară riscă să nu poată evolua în sezonul viitor al Ligii Campionilor.

Condusă de pe bancă de Dan Petrescu, echipa din Gruia a reușit să aducă un nou titlu în vitrina clubului după o pauză de șase ani. Acum, despărțirea de tehnician pare din ce în ce mai sigură, dar clujenii întâmpină și alte probleme.

Fost campion al României cu “feroviarii”, brazilianul Ronny susține că are de primit o sumă importantă din partea CFR-ului. Atacantul a pornit deja un litigiu la FIFA și UEFA. “Sunt foarte trist pentru tot ceea ce mi se întâmplă. Am câştigat cazul la UEFA înainte ca gruparea din Cluj să intre în insolvenţă. Anul trecut, cei din Cluj au ieşit din insolvenţă şi nu şi-au achitat datoriile. Sunt trist. Am primit 10 la sută din restanțele de 100.000 de euro, mai aștept restul de 90.000 de euro. Mai sunt jucători neplătiţi, dar nu vorbesc pentru ei.

Sunt nervos fiindcă forurile internaţionale au spus că am dreptate şi trebuie să-mi primesc banii. Am vorbit la FIFA cu oamenii care se ocupă de caz şi spuneau că șefii CFR-ului ar trebui să plătească pentru a nu avea probleme în competiţiile europene. I-am anunțat că gruparea nu mai e în insolvență. De ce vor să joace în Europa, în preliminariile Champions League, dacă nu şi-au rezolvat datoriile financiare către jucători? Poate nici nu vor ajunge acolo”, a spus Ronny pentru gsp.

Brazilianul a jucat în 37 de partide pentru CFR și a reușit șapte goluri. Alături de formația “feroviară” a reușit să câștige titlul în Liga 1, în 2012.

Loading...
Comenteaza