S-a întors la ”U” cu gânduri mari: ”Revenirea în Liga 1 până în 2019 e realizabilă”

S-a întors la ”U” cu gânduri mari: ”Revenirea în Liga 1 până în 2019 e realizabilă”
Octavian Ursu s-a întors la ”U” pentru a pune umărul la revenirea echipei pe prima scenă. Mijlocașul de 22 ani este considerat un jucător cu mare potențial de antrenorul ”studenților”, Marius Popescu.

Ursu, care a efectuat deja primele antrenamente alături de noii săi colegi, a revenit după o pauză de doi ani la echipa la care s-a format ca jucător.

"Mă bucur că m-am întors acasă, la "U" Cluj, am ales cu sufletul. Am găsit un grup complex, cu jucători tineri, dar și experimentați, fotbaliști de calitate care ar putea de acum să joace la un nivel mai înalt. Obiectivul trasat de conducere, promovarea sistematică până în Liga I, în 2019, mi se pare realizabil. În fond, acesta este principalul motiv pentru care sunt din nou aici. Sunt fericit și sper să îmi fac treaba cât mai bine", a spus Ursu pe fcuniversitateacluj.ro.

Antrenorul "Șepcilor roșii", Marius Popescu, a vorbit în termeni laudativi la adresa mijlocașului reîntors sub comanda sa.

"Ursu e un jucător pe care pot spune că l-am crescut. L-am avut la juniori, la echipa a doua, apoi în lotul seniorilor și, mai târziu, în Liga a II-a. Este un băiat cu foarte mare potențial, care, pe lângă interesul manifestat de staff și de conducere, și-a dorit să joace din nou pentru Universitatea Cluj, clubul care l-a crescut, iar acest detaliu este foarte important. El e acum în faza de maturizare, dar are calitate, talent și sunt convins că ne va ajuta", a completat "Papi".

Octavian Ursu a evoluat în tricoul "Șepcilor roșii" atât pe prima scenă, debutul consemnându-se în 2013, la București, într-un meci cu Dinamo, cât și în liga secundă. Unirea Slobozia, ACS Berceni, CS Mioveni, ASA Târgu-Mureș și Olimpia Satu Mare sunt echipele care îi completează CV-ul.

Alături de Ursu a mai venit în aceste zile și Mihai Onicaș, mijlocaș format la rândul său de Universitatea Cluj. Onicaș a fost coleg cu Ursu în acest an la Olimpia Satu Mare.

Pentru "alb-negri" urmează finala Cupei României pe județ, cu Gloria Cătina (9 iunie, ora 17:00, la Baza Sportivă Dan Anca), și barajul pentru promovarea în liga a treia (cu Lăpușul Târgu-Lăpuș sau cu Avântul Bârsana, pe 17 și 24 iunie).

VEZI ȘI - Interviu cu Mihai Onicaș: "Am venit cu sufletul la "U". Aici am crescut, iubesc acest club"

Loading...
Comenteaza