Silvășan după înfrângerea cu Steaua: “Nu ne-am ridicat la nivelul acestui joc”

Silvășan după înfrângerea cu Steaua: “Nu ne-am ridicat la nivelul acestui joc”

Tehnicianul formației U-BT s-a declarat dezamăgit de evoluția echipei în meciul cu roș-albaștrii.

Mihai Silvășan este îngrijorat din cauza inconsitenței pe care echipa s-a o arată de la o evoluție la alta. “Două reprize total opuse, în prima chiar nu ne-am ridicat la nivelul acestui joc, am luat 53 de puncte în două sferturi, mult prea mult pentru o echipă cu pretenții. Ei au venit axați să câștige, și-au făcut treaba. Ne-am luptat bine să revenim în repriza a doua, însă cu o echipă valoroasă e greu să câștigi când ai -20 la pauză.

Un meci frumos pentru public, cu de toate, însă din păcate nu putem lega două meciuri bune la rând, aceasta este problema, chiar mă îngrijorează. Însă trebuie să mergem mai departe, ne gândim la meciul cu Timișoara, dar, bineînțeles, vom analiza ce s-a întâmplat în acest meci, mai ales în prima repriză. Când iei 53 de puncte, evident că apărarea a scârțâit, vom vedea din ce motive - tactice, de intensitate, de concentrare”, a spus antrenorul clujenilor la finalul partidei cu CSM Steaua.

U-BT va juca următorul meci în deplasare, împotriva echipei BC SCM Timișoara. Meciul va fi miercuri, 18 aprilie, de la ora 18:00.

Loading...
Comenteaza