Simona Halep: I-am spus lui Ion Ţiriac să nu mă lovească, pentru că se uită toată lumea la noi

Simona Halep: I-am spus lui Ion Ţiriac să nu mă lovească, pentru că se uită toată lumea la noi
La conferinţa de presă organizată la Roland Garros după victoria cu Elina Svitolina, pe lângă impresiile despre meciul în care a revenit senzaţional de la 3-6 şi 1-5, Simona Halep a dezvăluit că la final a avut o discuţie savuroasă cu Ion Ţiriac.

Imediat după ce a obţinut calificarea în careul de aşi de la Roland Garros, Halep s-a îndreptat către loja lui Ion Ţiriac de pe arena "Suzanne Lenglen". A ieşit un episod delicios, relatat cu umor de Simona la conferinţa de presă.

"I-am spus lui Ion Ţiriac să nu mă lovească, pentru că se uită toată lumea la noi! El mi-a răspuns că nu o face, pentru că mâine trebuie să joc tenis :). Domnul Ţiriac m-a întrebat cum e posibil să renunţ la 3-0 în primul set. Am fost mirată, pentru că eu nu am renunţat, probabil aşa a părut din cauză că am fost supărată. Dar mi-a mai transmis că am luptat bine", a spus Halep despre discuţia purtată cu mentorul ei.

Simona a mai explicat cum a reuşit revenirea carierei după ce a fost condusă cu set şi 5-1 de Elina.

"M-am aşezat pe scaun si am zis că meciul e pierdut. Mi-am zis că dacă n-am făcut nimic să schimb ritmul, asta e, e terminat. După aceea, am început să mă simt mai relaxată, am pus câteva mingi inalte, am incercat să o fac să se mişte mai mult, să deschid terenul, şi a venit revenirea! Nu ştiu cum! Sunt pur şi simplu fericită şi nu mă gândesc cum a fost, iau ca bun faptul că am luptat până la final. E ceva special că sunt în semifinale la un Grand Slam, e un sentiment frumos. Cel mai important lucru este că nu am renunţat, vreau să păstrez asta." a mai spus Halep

Halep se va duela vineri cu Pliskova pentru un loc în marea finală de la Roland Garros, iar constănţeanca spune că trebuie să îşi facă bine temele pentru a o învinge pe cehoaică.

"Va fi un meci diferit cu Karolina decat cel cu Elina, Pliskova e o maşină de servit aşi! Va trebui să fiu puternică pe picioare, să am încredere. Nu pot să vorbesc acum de tactică, nu cred că am mai jucat cu ea pe zgură. Va fi o provocare, ceva nou, ştiu că e o jucătoare care dă tare. Văd eu mâine ce schimb. Nu vreau să ma gândesc că e semifinală, nici la ceea ce a fost 2014. E ceva diferit. Acum sunt altă jucătoare, sunt mult mai prezentă pe teren, mai calmă", a încheiat Simona.

 

Loading...
Comenteaza