SPORT. "U" scăpat de retrogradare. La limită

SPORT.
"U" Cluj a învins, astăzi, Mechel Câmpia Turzii cu scorul de 3-0 (0-0), în cadrul ultimei etape a campionatului, şi rămâne în liga a doua, la limită, după ce ACU Arad şi FC Bihor Oradea au remizat, 1-1.

Golurile clujenilor au fost înscrise de Băd ('61), Borza ('76) şi Soporan ('90+1).

La finalul partidei cu Mechel Câmpia Turzii, antrenorul Dorinel Munteanu a declarat că acesta a fost "cel mai tensionat meci" din cariera sa de antrenor. Tehnicianul a adăugat că se va întâlni, mâine, cu primarul Sorin Apostu şi cu directorul general al clubului, Teodor Pop, pentru a-şi negocia viitorul la Universitatea Cluj.

"Am avut o mică speranţă şi vreau să mulţumesc Bihorului pentru că a jucat corect. Nu ştiu încă dacă voi rămâne la "U." Clubul trebuie să-şi propună promovarea în Liga I anul viitor. E important ca lângă echipă să vină sponsori şi să fim susţinuţi material", a declarat Munteanu.

In clasamentul final al seriei a doua din ligă, "U "Cluj are 43 de puncte şi se află pe prima poziţie deasupra zonei de retrogradare. Au retrogradat ACU Arad, CFR Timişoara, FCM Târgovişte şi Mechel Câmpia Turzii.

Loading...
Comenteaza