Steaua – U-BT 86-78. Mihai Silvășan face apel la fani pentru meciul decisiv

Steaua – U-BT 86-78. Mihai Silvășan face apel la fani pentru meciul decisiv
| Foto: foto u-bt.ro

Bucureștenii au reușit să egaleze situația la general, iar meciul care poate decide sezonul se joacă la Cluj.

Antrenorul “studenților” știe exact unde s-a pierdut avantajul luat pe teren propriu, dar speră că în meciul decisiv echipa sa nu va mai repeta aceleași greșeli. “A fost un meci foarte disputat, dar pe care l-am început foarte, foarte prost! Nu am intrat deloc bine în meci, așa cum am făcut-o în celelalte trei întâlniri din serie, în care am arătat dorință...

Astăzi nu am fost pregătiți să jucăm cu 100% din potențialul nostru, ne-au condus cu aproape 20 de puncte încă de la început. Ne-am schimbat atitudinea începând cu finalul sfertului secund și după pauză, am reușit să conducem în câteva rânduri, însă pe final Steaua a fost mai stăpână pe joc și nu am reușit să învingem.

Este 2-2, parcă trăim un deja-vu cu seria de anul trecut cu Oradea. Știam că nu e gata după meciurile de la Cluj, nu am reușit să câștigăm niciun meci în deplasare, de altfel tot sezonul am avut probleme în deplasare, nu am putut închide seria la București.

Urmează un meci decisiv, de care pe care, așteptăm ca suporterii să vină în număr cât mai mare și să ne susțină, noi vom da tot ce avem mai bun și sper că vom reuși să ne calificăm”, a declarat Silvășan. Meciul decisiv din semifinalele Ligii Naționale se va disputa miercuri, 30 mai, în Sala Polivalentă. 

Loading...
Comenteaza