Breaking news Titlul și adio! Dan Petrescu şi-a reziliat contractul cu CFR

Titlul și adio! Dan Petrescu şi-a reziliat contractul cu CFR
Dan Petrescu | Foto: Telekom Sport

Dan Petrescu şi-a reziliat, marţi, contractul cu CFR Cluj de comun acord cu conducerea clubului şi va ajunge în China.

Viitoarea destinaţie a lui "Super Dan" este, cel mai probabil, Guizhou Hengfeng, acolo unde e momit cu un salariu de 800.000 de euro pe an, scrie digisport. Chinezii ar fi făcut presiuni în ultimele zile, dar lucrurile nu s-au rezolvat imediat, din cauza clauzei de reziliere pe care tehnicianul o avea în contract: pentru a pleca din Gruia, Petrescu trebuia să plătească 400.000 de euro.

Însă, cum chinezii de la Guizhou Hengfeng i-au transmis lui Dan Petrescu că vor să transfere şi un fundaş de la CFR, ambele părţi pot ajunge la o înţelegere, iar feroviarii ar putea renunţa la clauza de reziliere de 400.000 de euro.

Guizhou Hengfeng este pe ultimul loc după 11 etape, cu o singură victorie şi un rezultat de egalitate. Petrescu ar putea debuta pe banca chinezilor pe 18 iunie, împotriva campioanei en titre, Guangzhou Evergrande.

Cele mai mari şanse să preia conducerea tehnică a campioanei le are Edward Iordănescu. Lista a fost mai lungă - Victor Piţurcă, Loţi Boloni, Marius Şumudică - însă fiul lui "Tata Puiu" este alesul conducătorilor din Gruia.

”Nu am am semnat cu nimeni! Nu am nici măcar un acord verbal. Cu atât mai mult cu un club care are un antrenor în funcție. Unul care a făcut performanță și pe care îl apreciez și respect foarte mult. Nu știu pe ce drum voi merge din vară, însă în acest moment șansele cele mai mari sunt pentru o colaborare în străinătate, chiar dacă e posibil orice, inclusiv să rămân în țară”, a scris Edi Iordănescu pe contul său de Facebook.

Loading...
Comenteaza