Totul pe atac. CFR luptă cu Craiova, dar cu gândul la FCSB

Totul pe atac. CFR luptă cu Craiova, dar cu gândul la FCSB

CFR are sâmbătă meci cu Craiova, care va întâlni etapa viitoare FCSB. Cine iese mai bine din meciurile cu oltenii va lua titlul.

 

Pentru CFR este important acum să atace. A făcut cinci egaluri în cele șapte meciuri din play-off, iar remiza nu mai constituie o soluție în ultimele trei etape. Este de așteptat ca Dan Petrescu să aducă mai multe viteză în ofensivă. Mailat, Costache sau Păun sunt variantele, iar Ioniță ar putea aduce un plus de rafinament. Doi dintre ei ar putea apărea în locul lui Țucudean și Deac; etapa trecută, ei s-au ”consumat” făcând pressing și nu au dat randament în atac. Internaționalul de pe flancul drept a avut o evoluție dezastruoasă, care a culminat cu mingea pierdută la faza golului înscris de Planic. 


Echipa probabilă

Arlauskis - Manea, Vinicius, Boli, Camora - Culio, Hoban, Djokovic - Deac (Costache), Omrani, Mailat (Țucudean).


CFR a bătut Craiova într-un singur meci în acest campionat, 2-1 în Gruia, în etapa a 9-a. În Bănie a pierdut în returul regulat și a remizat in play-off. Este încă o dată de subliniat că formația clujeană, chiar dacă este neînvinsă în play-off, are totuși doar două victorii. La acest capitol, Astra stă mai bine, iar Craiova este în aceeași situație.


Forma feroviarilor este relativ bună; au stat bine din punct de vedere fizic în meciul de la București. Săptămâna aceasta s-au mai relaxat, au fost si la raliu. Cu moralul stau mai prost. Motivația a scăzut câteva procente. Indiferent ce le spune antrenorul, jucătorii simt că șansele lor să câștige campionatul au scăzut semnificativ, că au nevoie de o minune. Petrescu a dezvăluit că, după meciul cu FCSB, toți jucătorii plângeau în vestiar.

 

 

Loading...
Comenteaza