Traian Marc s-a retras din fotbal: ”Sunt mândru că am avut cea mai frumoasă meserie din lume”

Traian Marc s-a retras din fotbal: ”Sunt mândru că am avut cea mai frumoasă meserie din lume”
Fostul portar al CFR-ului, Traian Marc (34 ani), a decis să-și încheie cariera de jucător. Anunțul a fost făcut într-o postare de pe contul său de facebook.

Marc și-a agățat mănușile în cui la aproape două săptămâni după rezilierea contractului cu CFR Cluj. Ultimul său meci în poarta "feroviarilor" a fost pe 6 mai, în penultima etapă din play-off, când ardelenii au cedat cu 0-3 pe propriul teren în fața lui Dinamo.

"Dragii mei prieteni! Zilele astea au marcat încheierea unui capitol important din viața mea și gândurile mele sunt către voi prietenii mei, colegii mei, antrenorii mei, colaboratorii mei și, nu in ultimul rand, jurnaliștilor ale căror randuri fie m-au dărâmat, fie m-au însuflețit, dar toate au avut un efect motivant asupra mea ca fotbalist.

Fotbalul a început ca un vis ce s-a transformat într-o realitate care m-a format ca om, dându-mi posibilitatea să trăiesc cele mai profunde emoții, am simțit teamă și curaj, am simțit agonie și extaz, am simțit dragoste și ură, emoții care nu mă lasă să uit fotbalul vreodată.

Am fost prea mult timp plecat de acasă și a venit vremea să fiu alături de familia mea. Mulțumesc tuturor pentru toate clipele petrecute pe terenul de fotbal! Sunt mândru că am avut cea mai frumoasă meserie din lume! Traian Marc, 21.06.2017, Brașov", a anunțat Marc într-o postare de pe contul său de facebook.

Traian Marc a evoluat la CFR din 2015, perioadă în care a strâns 43 apariții în poarta formației din Gruia. De-a lungul carierei, goalkeeperul român a mai trecut pe la Dinamo (2014-15), Corona Brașov (2012-14), FC Brașov (2002-05, 2010-14), Forex Brașov (2008) și Poli Iași (2005-10).

A bifat 13 selecții la naționala sub 21 ani a României între 2004 și 2005. În 2016, Marc a luat Cupa României cu CFR Cluj după o finală cu Dinamo.

Loading...
Comenteaza