Transferul lui Dan Bucşa la Arieşul Turda a picat

Transferul lui Dan Bucşa la Arieşul Turda a picat
Dorit cu insistenţă de conducerea divizionarei secunde Arieşul Turda, mijlocaşul Dan Bucşa (foto, la minge) a declinat oferta “vulturilor” şi va continua pregătirile alături de formaţia din liga a III-a Unirea Dej.
Fotbalistul în vârstă de 22 de ani spune că nu duce lipsă de oferte după ce a intrat în vizorul unor formaţii din Olanda şi Germania, urmând să ia o decizie în privinţa viitorului său abia la iarnă.

Deşi conducerea echipei turdene a încercat pe ultima sută de metri parafarea unui angajament cu fostul jucător al Universităţii, aceasta s-a lovit de refuzul fotbalistului care a ales să rămână cel puţin până la iarnă acasă, la Dej, iar ofertele din partea unor formaţii din Europa par să fi cântărit decisiv în alegerea acestuia. “Am mai vorbit cu cei din conducerea Arieşului, dar le-am transmis că nu voi merge acolo. Nu a fost vorba de bani, dar prefer să rămân până în iarnă acasă, la Dej. Am câteva variante, o echipă din prima ligă olandeză şi o altă de eşalon inferior din Germania. Nu pot oferi niciun nume. Voi vedea ce va fi”, a declarat jucătorul format la Luceafărul Dej. Conform surselor noastre, una dintre echipele interesate de serviciile lui Bucşa este Greuther Fürth, formaţie din 2.Bundesliga, divizia secundă din Germania. Oficialii turdeni au confirmat şi ei întreruperea negocierilor. “Bucşa nu mai vine la Turda. Am discutat ieri miercuri – n.red, iar jucătorul ne-a transmis că vrea să rămână la Dej. Vrea să se liniştească, a fost o perioadă grea şi pentru el. Deocamdată nu ne mai interesează alţi jucători”, a declarat, sub protecţia anonimatului, o persoană din conducerea echipei turdene.
Loading...
Comenteaza