“U” a renunţat la Coman şi Stelian Gherman

“U” a renunţat la Coman şi Stelian Gherman
Stelian Gherman, directorul tehnic al Universităţii, a fost pus pe liber de noua conducere a clubului, soartă pe care a avut-o şi mijlocaşul Gigel Coman.

La doar o zi după instalarea în funcţie, directorul executiv Adrian Alexandrescu a şi luat primele măsuri. Astfel, “U” s-a despărţit ieri de Stelian Gherman, cel care a ocupat timp de şase luni funcţia de director tehnic. Gigel Coman şi-a reziliat şi el contractul cu “Şepcile roşii”.

 

Alpar Meszaros se va ocupa în totalitate de destinele echipei şi va răspunde de rezultate, după ce clubul a renunţat la colaborarea cu directorul tehnic Stelian Gherman. “Două săbii nu încap în aceeaşi teacă, de aceea am renunţat la domnul Gherman. Oricum, se ştie că el a fost adus aici doar pentru că era nevoie de cineva cu licenţă PRO pentru a fi trecut pe foaia de joc. Am încredere în domnul Meszaros că se va descurca în continuare”, a explicat Adrian Alexandrescu, noul director executiv al clubului clujean.

 

Plătit cu 70.000 de euro pe sezon, Gigel Coman a avut şi el aceeaşi soartă, una uşor de anticipat. Mijlocaşul adus în toamna anului trecut de la Steaua Bucureşti pentru 100.000 de euro mai avea contract până în septembrie 2009 cu “U”, dar şefii echipei au decis să se dispenseze de serviciile sale.

 “Coman avea o clauză în contract, conform căreia puteam renunţa la contract în perioada din inter-sezon. El e un băiat bun, a înţeles şi ne-am despărţit pe cale amiabilă. Ne vom orienta spre jucători mai tineri, în aşa fel încât să nu fie diferenţe mari între contracte”, a explicat Alexandrescu. Acesta a mai spus că soarta lui Pieter Merlier se va decide săptămâna viitoare, după ce se va întâlni şi cu Traian Gherghişan, impresarul jucătorului.

 

 Trei jucători în probe

 

Tinerii Petcuţ (mijlocaş dreapta, 21 de ani, Lotus Felix), Şuteu (fundaş, 20 de ani, FC Baia Mare) şi Bugiu (fundaş stânga, 20 de ani, Concordia Chiajna) vor fi testaţi de antrenorul Universităţii, Alpar Meszaros, în “amicalul” de azi cu Sănătatea Cluj. Partida de pregătire se va disputa pe stadionul “Ion Moina”, cu începere de la ora 11.00.

Altfel, soarta mijlocaşului Adrian Olah la Universitatea depinde de opţiunea staff-ului tehnic. “O să discutăm cu antrenorii să vedem dacă mai au nevoie de Olah. El e jucătorul nostru, dar se recuperează acum după o problemă la metatarsiene. Dacă nu mai intră în vederile antrenorilor, vom renunţa la el”, a spus Adrian Alexandrescu, directorul executiv al clubului.

Loading...
Comenteaza