"U"-BT începe anul cu Gaz Metan Mediaș

Baschetbaliștii pregătiți de Marcel Țenter și Dorin "Bobo" Pintea vor juca duminică primul lor meci oficial din noul an.

După scurta vacanță de sărbători, "U"-BT și-a încărcat bateriile cu BC Miercurea Ciuc (118-39) și SCM Craiova (82-71), iar duminică va primi vizita celor de la Gaz Metan Mediaș, în primul meci oficial din 2015. Partida este programată la ora 18:00 și va fi transmisă de postul Digisport 2. 

Baschetbaliștii își propun să nu mai facă pași greșiți pe teren propriu în sezonul regulat, susține antrenorul secund, Dorin Pintea.

"Mediașul este o echipă care, după părerea mea, a fost surpriza turului de campionat. Practică un baschet în viteză și poate face oricând surprize în campionat. Ne așteaptă, prin urmare, un meci foarte greu, cu atât mai mult cu cât noi venim după o perioadă foarte lungă de acumulări. Am avut doar cinci zile de pauză de sărbători. Jucătorii noștri sunt dornici de a juca, așa că sper că vom face un meci bun.

Sperăm să găsim cât de repede încă un pivot, însă nu ne grăbim, avem destul timp la dispoziție. Ne așteaptă un retur foarte greu. Ca să urcăm în clasament trebuie, în primul rând, să nu facem pași greșiți acasă. Pe urmă, să câștigăm cel puțin unul sau două meciuri în deplasare", a declarat "Bobo". 

"U"-BT ocupă locul 7 în Liga Națională, la egalitate de puncte, 18, cu formația din Mediaș, care e pe 9.

Loading...
Comenteaza