U-BT – Steaua 85-75. Mihai Silvășan merge la București cu gândul la victorie: “Trebuie să dăm fiecare ce avem mai bun în noi”

U-BT – Steaua 85-75. Mihai Silvășan merge la București cu gândul la victorie: “Trebuie să dăm fiecare ce avem mai bun în noi”
| Foto: foto u-bt.ro

Clujenii au câștigat al doilea meci al seriei semifinale din play-off-ul Ligii Naționale.

A doua partidă din semifinale a fost identică cu prima. U-BT a început bine, a condus, dar după pauză Steaua a egalat și chiar a preluat conducerea. Totuși, în cele din urmă, “studenții” s-au impus și au valorificat avantajul terenului propriu.

Mihai Silvășan a fost mulțumit de jocul elevilor săi, dar știe ce e de făcut pentru ca echipa sa să nu mai aibă emoții pe final de meci. “Ne așteptam să vină foarte motivați astăzi, la 1-1 altfel ar fi privit seria, însă nu este absolut nimic pierdut pentru ei sau câștigat pentru noi. S-au mai văzut situații în care să se revină de la 2-0. Chiar le spuneam băieților că următorul meci, primul de la Steaua, devine cel mai important pentru noi în acest moment. Mult a fost, puțin a mai rămas, însă trebuie să fim foarte concentrați, pentru că nu e momentul să ne relaxăm, să ne odihnim, trebuie să dăm fiecare ce avem mai bun în noi, să lăsăm fiecare picătură de energie pe care o mai avem pe teren.

Astăzi s-a văzut că oaspeții au venit foarte agresivi în prima parte a meciului, s-au apărat foarte sus, au pus mare presiune pe conducătorii noștri de joc și am avut ceva probleme. După pauză am înțeles că trebuie să jucăm și noi ceva mai fizic, să jucăm un baschet fundamental mai de calitate, să ne demarcăm mai bine, să protejăm mingea mai bine și să evităm situații în care, practic, ne iau mingea din mână.

Mă bucur că am fost mai tari pe final și că rezultatul a fost de partea noastră. Mulțumim suporterilor pentru sprijin și pentru atmosfera superbă pe care au făcut-o în această seară, sperăm că vom reuși să le mai facem astfel de bucurii și să le sărbătorim împreună”, a declarat antrenorul clujenilor la finalul partidei.

Meciul al treile din semifinale se va disputa vineri, 25 mai, de la ora 18, la București.

Loading...
Comenteaza