U Cluj - Astra Giurgiu s-ar putea termina 3:0

U Cluj - Astra Giurgiu s-ar putea termina 3:0

U Cluj a cerut să câștige la "masa verde" meciul din Cupă contra Astrei Giurgiu

Conducerea clubului Uninersitatii Cluj a reclamat faptul că Astra ar fi încălcat regulamentul în meciul din optimile Cupei României, terminat ieri cu 4-3 pentru giurgiuveni, din cauză că Gigi Mulțescu a făcut două schimbări în primele 90 de minute și alte două în reprizele de prelungire.

Dani Coman, președintele Astrei, a declarat pentru GSP.ro ca este convins că echipa din Giurgiu nu riscă nicio sancțiune.

"Poziția Federației e că acele schimbări pe care le-am făcut sunt perfect regulamentare! Altfel, arbitrul nu ne dădea voie să facem schimbările respective. Am vorbit cu cei de la FRF.

În plus, această prevedere s-a discutat la ședința de dinaintea meciului, de către observator, arbitri și reprezentații celor două echipe. Nu este nicio problemă și nu avem nicio emoție. Mai mult, după partidă s-a semnat foaia de joc", a declarat Dani Coman.

CE SPUNE REGULAMENTUL
În articolul 30 din ROAF, punctul 11, se precizează doar că a patra schimbare trebuie făcută în reprizele de prelungiri. 

"În faza naţională, în toate jocurile se pot efectua maximum 3 (trei) înlocuiri de jucători pe durata celor 90 de minute. În situaţia jocurilor în care se vor disputa reprize de prelungiri, conform art. 30 alin 9 din ROAF este permisă efectuarea a 4 (patru) înlocuiri de jucători, cu condiţia ca cea de a 4-a înlocuire să se efectueze numai în reprizele de prelungiri", se arată în art. 30 din ROAF.

sursa: gsp.ro

Loading...
Comenteaza