Uche a părăsit "U" Mobitelco

Uche a părăsit
Site-ul oficial al clubului "U" Mobitelco a anunţat că baschetbalistul Uchechukwu Iheadindu nu mai face parte din lotul echipei clujene.
"în urma unor discuţii, pe care le-am purtat în ultimul timp, am decis împreună cu Uche Iheadindu să ne despărţim pe cale amiabilă, în urma cererii sale. Jucătorul doreşte să se întoarcă acasă, la Bucureşti, din cauza unor probleme personale", a afirmat preşedintele executiv Mircea Cristescu.

"Ştiu că am dezamăgit suporterii, îmi pare rău pentru ei, aş fi vrut să fac mai multe, dar din păcate trebuie să mă întorc acasă. Urez mult succes echipei în continuare. Din păcate, probleme personale de acasă, pe care nu vreau să le detaliez, m-au făcut să nu mai pot fi concentrat nici pe meciuri, nici pe pregătiri. A fost o perioadă foarte grea pentru mine, problemele de acasă mă făceau să nu fiu la capacitate maximă. îmi pare rău că s-a întâmplat aşa!", a declarat Iheadindu, care va pleca spre Bucureşti chiar azi.

Uchechukwu Iheadindu, care este component al echipei naţionale a României, a sosit la Cluj în vara acestui an, de la Dinamo Bucureşti.
Loading...
Comenteaza