Ultraşii CFR şi "U", aşteptaţi sâmbătă la Sibiu

Ultraşii CFR şi
Sâmbătă, la Sibiu sunt aşteptaţi toţi ultraşii din ţară. Ei vor milita pentru libertate, dreptate şi patrie. La întâlnire şi-au anunţat participarea şi ultraşi ai echipelor de fotbal clujene CFR şi "U".

Toţi ultraşii din România sunt aşteptaţi sâmbătă, 4 februarie, de la ora 18, în Piaţa Mare din Sibiu pentru a protesta pentru libertate, dreptate şi patrie.

"Trecând peste contextul tumultuos al României, sâmbătă are loc cea mai importantă deplasare din viaţa oricărui ultras român. Nu-i o deplasare pentru club, este o deplasare pentru noi. Pentru felul nostru de a fi. Pentru cei care ştiu să spună "NU", când legi nedrepte şi bastoane nemiloase te obligă să taci. Pentru un fenomen care este mai legat de viaţa cotidiană decât de orice sport. Pentru cei care pot vedea dincolo de propaganda mass-mediei. Pentru cei LIBERI. Merităm să ne luptăm pentru noi şi pentru ceea ce reprezentăm. Ultima redută neviciată dintr-o societate bolnavă şi îndobitocită. Suflarea tineretului românesc fără halena colorată politic. Glasuri virulente, care se-aud prin calusul pe care sistemul ni-l pune la gură. Pumni goi, îndreptaţi către cer, semn că nu putem fi cumpărati sau reduşi la tăcere prin represiune injustă. O viaţă, o deplasare, un drum, un strigat comun", scrie Asociaţia Suporterilor Români, citată de ultras.sportlocal.ro.

La întâlnirea de la Sibiu sunt aşteptaţi şi numeroşi suporteri CFR şi "U" Cluj.

 

 

Loading...
Comenteaza