Seară perfectă pentru “U”. Trei puncte cu Cugirul și medaliile de campioni de la Burleanu

Seară perfectă pentru “U”. Trei puncte cu Cugirul și medaliile de campioni de la Burleanu

“Studenții” au învins Metalurgistul Cugir, scor 3-2, iar la finalul meciului au fost premiați de președintele FRF.

Partida de pe Cluj Arena a început cu o ocazie a lui Hațiegan, în minutul cinci. Toutși, oaspeții au fost cei care au deschis scorul, în minutul 13, prin Codrea. Șapte minute mai târziu, Hordouan a centrat în careu, iar Ursu a îndeplinit o simplă formalitate și a restabilit egalitatea. Până la finalul reprizei, Cugirul a mai avut o singură ocazie, prin Făgărășanu, în timp ce Florescu și Ene au fost autorii ocaziilor Universității. Astfel, scorul pauzei a fost 1-1.

Clujenii au început mai bine partea secundă, iar Ursu a adus-o pe “U” Cluj în avantaj după ce a speculat o greșeală a portarului advers. Același Ursu a centrat perfect din corner, șapte minute mai târziu, iar Onicaș a înscris. După un minut, balonul a ajuns la Ene, dar atacantul Universității a ratat cu ușurință, iar după o oră de joc, Florescu l-a imitat.

Oaspeții s-au aruncat în atac, iar ocazia lui Codrea a anunțat ceea ce urma să se întâmple. În minutul 71, Făgărășanu a redus din diferență cu o lovitură de cap. Apoi, au urmat două ocazii ale lui Lemnaru, dar și șutul lui Greu, scos greu de sub transversală de goalkeeperul oaspeților. ”U” Cluj a controlat meciul pâna la final și s-a impus cu 3-2.

Echipe de start:

“U” Cluj: Gorcea – Chiș (Takacs ‘46), Onicaș, Abrudan, Manu – Giurgiu, Florescu – Hațiegan (Micaș ‘84), Hordouan, Ursu (Greu 61’)– Ene (Lemnaru ‘74)

Metalurgistul Cugir: Crivăț – Neagu, Negrescu, Șuteu, Vararean, Taban, Sorian, Făgărășanu, Popa, Codrea, Săuca

Loading...
Comenteaza