Universitatea Cluj joacă primul meci al anului pe propriul teren. Clujenii se vor duela cu ASU Poli Timișoara

Universitatea Cluj joacă primul meci al anului pe propriul teren. Clujenii se vor duela cu ASU Poli Timișoara
| Foto: Silviu Cristea/fcuniversitateacluj.ro

Echipa pregătită de Bogdan Lobonț se află în fața primei partide pe Cluj Arena, în 2019, iar adversar îi va fi o altă echipă studențească.

După un debut bun în noul an, victoria cu Energeticianul, Univesitatea Cluj se pregătesște de primul meci în fața suporterilor din mini returul Ligii a 2-a. “Studenții” sunt favoriți clari în fața Politehnicii Timișoara, formație ce a remizat alb în primul meci al anului, cu Luceafărul Oradea. În plus, clujenii se pot baza și pe forma bună din campionat, unde în ultimele cinci partide au obținut patru victorii și o remiză. Timișorenii stau mai prost la acest capitol și au un palmares mai slab, cu o victorie, trei remize și o înfrângere.

Cu toate acestea, în tur, echipa pregătită atunci de Adrian Falub a cedat la Timișoara, scor 1-0, după golul marcat de Velici, în primele minute de joc. De atunci, “Șepcile roșii” au mai pierdut o singură dată în campionat și se află în cursa pentru promovare, alături de alte patru formații.

Universtiatea Cluj a căzut până pe locul al cincilea în clasament, dar are un meci mai puțin decât primele trei clasate. Partida cu ASU Poli Timișoara se va disputa luni, de la ora 17:30, pe Cluj Arena.

Loading...
Comenteaza