Vedetele României se duelează cu Totti și Pirlo la Cluj-Napoca. Adrian Mutu: “Aș vrea să fie un meci important, care să inspire și tinerii”

Vedetele României se duelează cu Totti și Pirlo la Cluj-Napoca. Adrian Mutu: “Aș vrea să fie un meci important, care să inspire și tinerii”

Cea de-a treia ediție a Sports Festival propune un meci inedit, între foști fotbaliști ai naționalei României și prietenii lui Adrian Mutu, la rândul lor foști fotbaliști importanți ai lumii.

După ce pe Cluj Arena s-au luptat legendele Barcelonei și Generația de Aur, iar cu ocazia Centenarului, Universitatea Cluj a jucat cu PAOK Salonic, al treilea an de Sports Festival propune un nou meci de gală. În 13 iunie 2020, în fața publicului clujean se vor duela nume mari ale fotbalului precum Andrea Pirlo sau Francesco Totti, dar și foști internaționali români precum Mirel Rădoi.

“Anunțăm azi o nouă etapă a ceea ce înseamnă Sports Festival 2020. În cadrul evenimentului vom avea două meciuri demonstrative, cel de tenis și cel de fotbal. Noi vom continua să încurajăm sportul, mișcarea. Vom merge pe aceeași rețetă, vom avea peste 30 de sporturi. Vom avea inițiere, vom avea conferințe, dar și un masterclass cu un invitat de marcă.

E o onoare pentru noi, Adrian Mutu a ales să își organizeze meciul de retragere alături de noi. Vom avea și o parte de show pentru a ne simți bine, la fel ca și în anii trecuți. Avem mai multe discuții cu fotbaliști, dar nu e încă nimic confirmat.

Cred că l-am convins prin seriozitatea noastră. Noi am încercat și am reușit să aducem cele mai mari nume din lumea sportului. Cred că propunerea către Adi a venit natural. Dacă l-am avut aici pe Gică Hagi, alegerea lui Adi Mutu a venit natural”, a declarat Mirel Alexa, unul dintre organizatorii Sports Festival.

Adrian Mutu a vorbit despre partida sa de retragere și a oferit detalii despre meciul de gală. “Îmi place mult la Cluj, e un oraș extraordinar, care s-a schimbat în bine. Mă simt onorat că voi face parte din acest proiect. Va fi un meci care ne dă posibilitatea de a le mulțumi oamenilor pentru toți anii petrecuți la echipa națională.

Aș vrea să fie un meci important, care să inspire și tinerii, vor veni jucători importanți, care nu cred că au mai fost în România. Ibrahimovic a fost colegul meu de cameră un an și jumătate la Juventus. El are un contract, suntem în discuții și vom vedea ce va fi.

Vom încerca să formăm un mix între Generația de Aur și generația mea. Sports Festival a fost singura propunere care m-a convins. Mi-a plăcut ce se întâmplă pe lângă demonstrativ în cele patru zile, e un eveniment care ar trebui organizat peste tot. Nu m-a interesat în ce oraș va fi, important era să fie în România, dar Clujul este un oraș important al țării

Am dorit să aducem jucători tineri, care nu au jucat alături de noi. E important să le arăți unde poți ajunge dacă muncești. Am ales tot ce e mai bun și toți cei care pot să inspire tinerii. Sper să vină cât mai mulți fani la stadion, cât mai mulți iubitori ai fotbalului. Noi vrem să facem spectacol și să oferim un exemplu copiiilor”, a spus fostul internațional.

Partida de gală se va disputa în 13 iunie 2020, pe Cluj Arena. Prețurile primelor bilete, care se pun în vânzare încă de azi vor varia între 25 de lei și 150 de lei. 

 

Loading...
Comenteaza