Victorie la pas pentru CFR în Armenia

Victorie la pas pentru CFR în Armenia
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Clujenii au învins Alashkert, scor 2-0, în prima manșă a turului trei preliminar al Europa League.

Echipa lui Toni Conceicao a început tare și a trecut pe lângă gol chiar în al doilea minut. Centrarea lui Camora a depășit apărarea adversă, dar Păun a reluat doar în plasa laterală. Golul nu s-a lăsat mult așteptat, iar Țucudean a deschis scorul în minutul cinci. CFR a redus turația după marcarea golului, iar armenii au încercat să preia inițiativa. Totuși, tot “feroviarii” au avut ocaziile, prin Bordeianu. A doua partea a reprizei a fost una echilibrată, iar scorul pauzei a fost 1-0.

Clujenii au început în forță și actul secund, iar Țucudean a obținut un penalty, la trei minute de la reluare. Tot el a transformat cu emoții și a majorat diferența. Armenii au căzut psihic, iar singurele momente când au amenințat poarta campioanei au fost șuturile de la distanță, care nu i-au pus mari probleme lui Arlauskis. CFR a controlat partida până la final și a obținut un avantaj confortabil pentru meciul retur.

Echipe de start:

Alashkert: Cancarevic - Yedigaryan, Voskanyan, Stojkovic, Praznovsky, Daghbashyan - Marmentini (Manucharyan ‘53), Grigoryan, Yedigaryan (Sekulic ‘52), Jefferson (Romero ‘65) - Nenadovic

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Vinicius, Mureşan, Camora – Bordeianu (Ioniță ‘82), Hoban, Djokovic - Păun, Ţucudean (Tambe ‘68), Mailat (Costache ‘62)

Următorul meci pentru campioni va fi împotriva celor de la FC Voluntari. Partida se va disputa duminică, 12 august, de la ora 18.

Loading...
Comenteaza