Walter, noul preşedinte executiv al “U” Cluj

Walter, noul preşedinte executiv al “U” Cluj
Adunarea Generală a Acţionarilor CFM “U” SA a decis, în şedinţa de ieri, ca Florian Walter (foto) să fie numit preşedinte executiv al clubului.

 Omul care va prelua pachetul majoritar de acţiuni primeşte astfel o funcţie în club, la doar o lună după ce a intrat în acţionariat. Vicepreşedintele Romprest, Florin Bolchiş, a fost cooptat şi el în structurile Universităţii, urmând să facă parte din Consiliul de Administraţie (CA).

 

Walter are termen până vineri pentru a depune oferta de achiziţionare a clubului, plicurile urmând să fie deschise în aceeaşi zi. Pentru 51 la sută din acţiuni, fostul acţionar al FC Dinamo urmează să achite aproximativ 120.000 de euro. Din CA vor continua să facă parte atât fostul preşedinte, Remus Câmpeanu, cât şi Radu Constantea sau Teodor Pop.

 

Ultimul va ocupa, până la noi ordine, funcţia de director general, pe care a deţinut-o şi până acum, în timp ce Constantea îşi va păstra şi el poziţia de vicepreşedinte. De departamentul de marketing, ne-au informat surse apropiate clubului, se va ocupa unul din cei doi fii ai lui Florian Walter, Cosmin Buşcă. Acesta din urmă va coordona, spun aceleaşi surse, şi activitatea standului de materiale promoţionale de la “Iulius Mall”.

 

Celălalt fiu al finanţatorului, George, a fost înregimentat deja la Universitatea, dar ca jucător, fiind folosit o repriză în meciul amical cu ACS Berceni, 3-1. Buşcă nu a ieşit în evidenţă cu nimic, fiind folosit pe postul de fundaş dreapta.

 

Loading...
Comenteaza